Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Col·loqueu la base de pa de pessic al fons d’un motlle desemmotllable i humitegeu-la amb l’almívar. 
  2. Tritureu les maduixes amb el túrmix i reserveu-les. Tritureu els plàtans amb el túrmix i reserveu-los.
  3. Poseu en remull la gelatina en aigua freda.
  4. Tritureu amb el túrmix el formatge, el iogurt i el sucre. Escalfeu la llet al microones i dissoleu-hi la gelatina ben escorreguda. Afegiu la gelatina a la mescla anterior i barregeu-ho bé.
  5. Separeu la barreja en dues parts. En una part afegiu-hi les maduixes, i a l’altra part afegiu-hi el plàtan.
  6. Aboqueu la mescla de maduixa sobre la base de pa de pessic i reserveu-ho al congelador uns 20 min, per tal que agafi cos. Passat el temps, aboqueu la mescla de plàtan sobre la capa de maduixa, a poc a poc vigilant que no es barregin les capes.
  7. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli, un mínim de 4 h, molt millor si es fa d'un dia per l'altre. Decoreu-ho i serviu-ho ben fresc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada 251

AQUEST ESTIU, MENJA'T EL COCO!

  • Tot el que us cal per ser 'foodies' de debò
  • Kenya Nakamura i Anna Perayre

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto