Troba la teva recepta

Preparació

  1. Emborratxeu la base de pa de pessic amb l’almívar de la pinya. Esteneu la crema pastissera per tota la base del pastís i col·loqueu-hi per sobre la fruita tallada a làmines formant cercles concèntrics.
  2. Foneu la xocolata al microones i fiqueu-la dins una paperina de paper, amb la punxa ben fina. Decoreu el pastís amb unes ratlles de xocolata.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

26 feb

Taller Cuina tradicional dels Països Catalans

Els dimecres del 15 a 26 de febrer, de 19.30 a 21.30 h, es duran a terme tallers de cuina dedicats a la gastronomia...

26 feb

Projecció 'Les pastores: cada vida és 8 de març'

El 26 de març, a les 19 h, es projectarà al Centre Cívic El Sortidor 'Les pastores: cada vida és...

27 feb

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

27 feb

Cuina vegetariana d'hivern Nou 2020

Sabíeu que la meitat del nostre plat sempre haurien de ser verdures? I que hauríem de reduir el consum...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto