Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la farina, el cacau i la sal. Afegiu-hi la mantega a dauets i barregeu-ho bé.
  2. Afegiu-hi el sucre, el rovell i l’aigua i barregeu-ho just fins que es formi una bola. Tapeu-ho amb film i reserveu-ho a la nevera 30 min.
  3. Amb l’ajut d’un corró, estireu la massa entre dos papers de forn. Folreu el motlle amb la pasta i punxeu-ne tota la superfície. Reserveu-ho a la nevera 30 min.
  4. Folreu el pastís amb paper de forn i ompliu-ho de llegums secs. Coeu-ho al forn 15 min a 200 ºC. Traieu-ho del forn i retireu els llegums secs.
  5. Amb la pasta encara calenta, repartiu la xocolata ratllada per tota la superfície. Deixeu-ho refredar.
  6. Tritureu amb el túrmix la ratlladura de les llimones, el suc, el sucre, els ous i la nata. Aboqueu-ho dins el motlle i coeu-ho al forn 30 min a 170 ºC. Traieu-ho del forn i deixeu-ho refredar.
  7. Desemmotlleu-ho, decoreu-ho i ja es pot servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

18 jul

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

01-19 jul

L'arròs mariner, jornades gastronòmiques

Aquestes jornades gastronòmiques estaven previstes el passat mes de març, però la crisi sanitària...

19 jul

El préssec d'Ordal en tres tapes i tres vins

Coincidint amb la 15a edició del Mercat del Préssec d’Ordal, Albet i Noya organitza un maridatge...

16-26 jul

València Cuina Oberta

Visit València, reprèn la 22 edició de València Cuina Oberta, suspesa durant la crisi sanitària,...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto