Troba la teva recepta

Preparació

  1. Barregeu la farina, el cacau i la sal. Afegiu-hi la mantega a dauets i barregeu-ho bé.
  2. Afegiu-hi el sucre, el rovell i l’aigua i barregeu-ho just fins que es formi una bola. Tapeu-ho amb film i reserveu-ho a la nevera 30 min.
  3. Amb l’ajut d’un corró, estireu la massa entre dos papers de forn. Folreu el motlle amb la pasta i punxeu-ne tota la superfície. Reserveu-ho a la nevera 30 min.
  4. Folreu el pastís amb paper de forn i ompliu-ho de llegums secs. Coeu-ho al forn 15 min a 200 ºC. Traieu-ho del forn i retireu els llegums secs.
  5. Amb la pasta encara calenta, repartiu la xocolata ratllada per tota la superfície. Deixeu-ho refredar.
  6. Tritureu amb el túrmix la ratlladura de les llimones, el suc, el sucre, els ous i la nata. Aboqueu-ho dins el motlle i coeu-ho al forn 30 min a 170 ºC. Traieu-ho del forn i deixeu-ho refredar.
  7. Desemmotlleu-ho, decoreu-ho i ja es pot servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

08 des

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

22 nov - 08 des

VII Jornades Gastronòmiques del Romesco

Del 22 de novembre al 8 de desembre, Cambrils celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques...

08 des

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

08 des

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

Portada 234 Neta

SNACKS DE NADAL PER COMENÇAR BÉ EL GRAN DINAR DE L'ANY

  • Més enllà de Sant Esteve
  • Quan no canviar és l'opció transgressora

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto