Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Separeu els rovells de les clares. Barregeu els rovells amb el sucre, la pell de la llimona ratllada i l’ametlla en pols. Munteu les clares a punt de neu i afegiu-les amb compte per tal que no s’abaixin.
  2. Aboqueu la mescla en un motlle de 24 cm untat amb mantega i farina. Coeu el pastís a 180 ºC durant 25 min.
  3. Opcionalment, empolseu per sobre sucre en pols per marcar la creu de Santiago.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 270

TORNEM A LA TERRA. RECONNECTEM AMB LES ARRELS!

  • Les últimes notícies per estar al dia

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto