Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Batem els ous en un bol i hi afegim el sucre, la maizena, la nata líquida i la llet. Ho barregem bé i hi incorporem dues cullerades soperes de mel de taronger Alemany, el formatge cremós i el formatge mascarpone. Opcionalment, hi podem afegir la ratlladura d'una llimona.
  2. Preescalfem el forn a 180 graus.
  3. En un motlle (si no és antiadherent o desmuntable, caldria untar-lo amb mantega), hi aboquem la barreja i ho fornegem durant uns 40 o 45 minuts. Per saber que està feta, cal punxar el pastís amb un escuradents i ha de sortir net.
  4. Deixem refredar el pastís de formatge i el reguem amb mel de taronger Alemany.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: