Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Batem els ous en un bol i hi afegim el sucre, la maizena, la nata líquida i la llet. Ho barregem bé i hi incorporem dues cullerades soperes de mel de taronger Alemany, el formatge cremós i el formatge mascarpone. Opcionalment, hi podem afegir la ratlladura d'una llimona.
  2. Preescalfem el forn a 180 graus.
  3. En un motlle (si no és antiadherent o desmuntable, caldria untar-lo amb mantega), hi aboquem la barreja i ho fornegem durant uns 40 o 45 minuts. Per saber que està feta, cal punxar el pastís amb un escuradents i ha de sortir net.
  4. Deixem refredar el pastís de formatge i el reguem amb mel de taronger Alemany.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 287

L'HORA LILA. UN MENÚ DELICIÓS PER CELEBRAR EL TALENT FEMENÍ

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Casals

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: