Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu el suc de llimona amb la pela de la llimona ratllada, el iogurt i la llet condensada. 
  2. Piqueu les galetes i barregeu-les amb la mantega fosa fins a aconseguir fer-ne una massa. 
  3. A la base d’un motlle d’obertura lateral, protegit amb paper de forn, poseu-hi la base de galeta.
  4. Cobriu-la amb la crema de llimona i poseu-ho al congelador un mínim de 2 h. 
  5. Cobriu el pastís gelat amb melmelada de maduixa, desemmotlleu-lo i serviu-lo gelat o semigelat. 


 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: