Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu el suc de llimona amb la pela de la llimona ratllada, el iogurt i la llet condensada. 
  2. Piqueu les galetes i barregeu-les amb la mantega fosa fins a aconseguir fer-ne una massa. 
  3. A la base d’un motlle d’obertura lateral, protegit amb paper de forn, poseu-hi la base de galeta.
  4. Cobriu-la amb la crema de llimona i poseu-ho al congelador un mínim de 2 h. 
  5. Cobriu el pastís gelat amb melmelada de maduixa, desemmotlleu-lo i serviu-lo gelat o semigelat. 


 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 287

L'HORA LILA. UN MENÚ DELICIÓS PER CELEBRAR EL TALENT FEMENÍ

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Casals

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: