Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 160º C.
  2. Poseu la mantega i la mel al microones fins que la mantega es fongui. Remeneu-la amb una cullera de fusta i aboqueu la barreja en un motlle allargat.
  3. Peleu les pomes, traieu-ne el cor i talleu-les en vuit grills. Repartiu -los sobre la base de mel i mantega i repartiu-hi les panses per sobre.
  4. Per a la massa: bateu la mantega fins que us quedi cremosa i afegiu-hi la mel, a poc a poc. Continueu-ho batent fins que hi quedi ben incorporada. Bateu l'ou i afegiu-lo a la mescla, sense deixar de coure.
  5. Barregeu la farina, el llevat, la canyella i la nou moscada, i tamiseu-ho sobre la mescla anterior. Afegiu-hi la llet i remeneu-ho bé, fins que quedi una mescla homogènia.
  6. Poseu la mescla al motlle i coeu-la durant 45 minuts. Quan el pastís estigui cuit (podeu comprovar-ho amb un escuradents), deixeu el motlle sobre una reixeta perquè perdi la temperatura. Gireu-lo sobre un plat i serviu-lo amb una bola de gelat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: