Troba la teva recepta

Preparació

Amb la Thermomix:

  1. Poseu la papallona en el vas de la Thermomix, incorporeu-hi els ous i el sucre i programeu 3′ – T 37º – v 4. Traieu la papallona, afegiu-hi la farina i el cacau tamisats i programeu 5” – v 4. Aboqueu la barreja en un motlle d’uns 21 cm, prèviament untat, i coeu-ho 10 min a 160 ºC amb el forn ja calent. Deixeu-ho refredar.
  2. Tritureu les avellanes a v 3-5-7-9. Reserveu-les. Sense netejar el vas, tritureu la xocolata durant uns segons a v 3-5-7-9. Afegiu tots els ingredients en el vas, barregeu-ho 4” – v 6 i programeu 10′ – T 100º – v 4. Aboqueu la crema en el motlle, deixeu-la refredar una mica i reserveu-la a la nevera un mínim de 4 h. És millor fer-lo el dia abans. 
  3. En el moment de servir-ho, empolseu-lo amb cacau en pols per tapar les imperfeccions.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Verema a Albet i Noya

Amb motiu de la verema d'enguany, Albet i Noya obre les seves portes per tal d'oferir a petits i grans una nova...

21 set

'Matí de verema' amb la Família Torres

La Família Torres organitza, un any més, unes activitats pensades per donar a conèixer el món...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto