Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la mantega, el sucre i l’anís en una paella que pugui anar al forn. Caramel·litzeu-ho fins que agafi un color daurat.
  2. Col·loqueu dins la paella el mango tallat a grills grossos ben atapeït i deixeu-ho coure uns 5 min.
  3. Deixeu-ho refredar una mica, traieu l’anís i redistribuïu el mango de forma que no quedin forats.
  4. Talleu un cercle de pasta de full uns 3 cm més gran que el diàmetre de la paella. Poseu-la sobre el mango i punxeu-la per evitar que pugi. Coeu-ho 25 min al forn a 190 ºC, fins que quedi daurat. Deixeu-ho refredar 5 min, desemmotlleu-ho capgirant la paella i serviu-ho tebi.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: