Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la mantega, el sucre i l’anís en una paella que pugui anar al forn. Caramel·litzeu-ho fins que agafi un color daurat.
  2. Col·loqueu dins la paella el mango tallat a grills grossos ben atapeït i deixeu-ho coure uns 5 min.
  3. Deixeu-ho refredar una mica, traieu l’anís i redistribuïu el mango de forma que no quedin forats.
  4. Talleu un cercle de pasta de full uns 3 cm més gran que el diàmetre de la paella. Poseu-la sobre el mango i punxeu-la per evitar que pugi. Coeu-ho 25 min al forn a 190 ºC, fins que quedi daurat. Deixeu-ho refredar 5 min, desemmotlleu-ho capgirant la paella i serviu-ho tebi.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada 251

AQUEST ESTIU, MENJA'T EL COCO!

  • Tot el que us cal per ser 'foodies' de debò
  • Kenya Nakamura i Anna Perayre

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto