Consells de cuina La Vanguardia

Tot i que la clàssica és amb poma, també se’n fan amb altres fruites o fins i tot de salades (encara recordo la de carxofa o la de camembert i poma… memorables!!!). Avui us la proposo de mango aromatitzat amb anís estrellat.

Preparació

  1. Poseu la mantega, el sucre i l’anís en una paella que pugui anar al forn. Caramel·litzeu-ho fins que agafi un color daurat.
  2. Col·loqueu dins la paella el mango tallat a grills grossos ben atapeït i deixeu-ho coure uns 5 min.
  3. Deixeu-ho refredar una mica, traieu l’anís i redistribuïu el mango de forma que no quedin forats.
  4. Talleu un cercle de pasta de full uns 3 cm més gran que el diàmetre de la paella. Poseu-la sobre el mango i punxeu-la per evitar que pugi. Coeu-ho 25 min al forn a 190 ºC, fins que quedi daurat. Deixeu-ho refredar 5 min, desemmotlleu-ho capgirant la paella i serviu-ho tebi.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto