Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. En un bol, bateu els ous amb el sucre fins a emblanquir-los, és a dir, fins a aconseguir que es tornin blancs i escumosos.
  2. En un recipient apte per a microones, poseu la xocolata amb la mantega. Poseu-ho al microones 2 min, a potència màxima, fins que es fonguin.
  3. Demaneu ajuda a un adult per treure el motlle del microones. Aboqueu-hi els ous batuts i barregeu-ho bé.
  4. Amb molta delicadesa, integreu-hi la farina barrejada amb el llevat químic. En cuina, feu servir la paraula 'integrar' per referir-nos al fet de barrejar molt bé dos ingredients diferents, de manera que es fusionin i formin una massa homogènia.
  5. Engreixeu i enfarineu un motlle.
  6. Aboqueu la barreja dins el motlle i coeu-ho al forn, a 180 ºC, 25 min.
  7. Demaneu ajuda a un adult per treure el motlle del forn. Deixeu refredar el brownie i, quan sigui fred, ja us el podeu menjar!

El consell

  • Us agrada la fruita seca? Aquest pa de pessic queda boníssim si n’hi afegiu una mica. Podeu provar, per exemple, amb unes quantes nous. Només les heu de trencar una mica i posar-les dins la barreja. Veureu com us agrada el resultat!
  • Podeu convertir aquest pa de pessic en unes postres espectaculars si el serviu acompanyat d’una bola de gelat de vainilla i una mica de fruita vermella per sobre. També us quedarà boníssim si poseu uns bocinets de plàtan dins la massa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

18 jul

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

01-19 jul

L'arròs mariner, jornades gastronòmiques

Aquestes jornades gastronòmiques estaven previstes el passat mes de març, però la crisi sanitària...

19 jul

El préssec d'Ordal en tres tapes i tres vins

Coincidint amb la 15a edició del Mercat del Préssec d’Ordal, Albet i Noya organitza un maridatge...

16-26 jul

València Cuina Oberta

Visit València, reprèn la 22 edició de València Cuina Oberta, suspesa durant la crisi sanitària,...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto