Consells de cuina La Vanguardia

Els pets de monja ja els coneixeu, són unes galetes seques poc gustoses però que conviden a degustar-les tot mullant-les en un bon vi dolç. La recepta és ben senzilla de fer, i si no us queda la forma exacta no passa res, perquè són bones igualment.

Preparació

  1. Bateu els ous amb el sucre fins que doblin el volum.
  2. Incorporeu-hi la ratlladura de llimona i la farina tamisada.
  3. Formeu les galetes amb una mànega de pastisseria i coeu-les a 180 ºC fins que siguin daurades.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Curs de tast de vins a la Vinateria Rosaluna

Al llarg del curs, els alumnes tenen l'oportunitat de realitzar tastos i reconeixement de vins (alguns d'ells a...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto