Troba la teva recepta

El mes passat vaig presentar unes minicalzones farcides de plàtan, xocolata i nous. Però llavors em va quedar pendent provar altres variacions de pizzes dolces, amb crema de xocolata, amb crema pastissera i fruita o aquestes que us proposo avui, amb formatge ricotta i mel.

El resultat ens ha agradat moltíssim: millora el clàssic pa amb formatge fresc i mel, gràcies als trossets de nous i codonyat, que combinen molt bé. Un berenar saníssim amb ingredients molt nutritius, ideal per substituir els tristament tan estesos berenars de pastissets industrials.

Preparació

  1. Amb un corró estireu la massa de pizza molt fina, tan fina com es pugui.
  2. Talleu la massa en cercles d’uns 8 cm de diàmetre i coeu-los 10 min a 220 ºC fins que la superfície sigui daurada. Deixeu-ho refredar.
  3. Barregeu la ricotta amb mel al gust. Escamppeu-ho per sobre de cada base de pizza i repartiu-hi el codonyat a dauets i les nous trossejades per sobre.
  4. Regueu-ho amb un rajolí de mel i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

18-21 gen

Fira de l’Oli i les Garrigues 2019

Les Borges Blanques és la capital de l’oli de Catalunya i, des de fa 55 anys, s’hi celebra la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto