Troba la teva recepta

El mes passat vaig presentar unes minicalzones farcides de plàtan, xocolata i nous. Però llavors em va quedar pendent provar altres variacions de pizzes dolces, amb crema de xocolata, amb crema pastissera i fruita o aquestes que us proposo avui, amb formatge ricotta i mel.

El resultat ens ha agradat moltíssim: millora el clàssic pa amb formatge fresc i mel, gràcies als trossets de nous i codonyat, que combinen molt bé. Un berenar saníssim amb ingredients molt nutritius, ideal per substituir els tristament tan estesos berenars de pastissets industrials.

Preparació

  1. Amb un corró estireu la massa de pizza molt fina, tan fina com es pugui.
  2. Talleu la massa en cercles d’uns 8 cm de diàmetre i coeu-los 10 min a 220 ºC fins que la superfície sigui daurada. Deixeu-ho refredar.
  3. Barregeu la ricotta amb mel al gust. Escamppeu-ho per sobre de cada base de pizza i repartiu-hi el codonyat a dauets i les nous trossejades per sobre.
  4. Regueu-ho amb un rajolí de mel i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 set

La Verema del Cava 2018

Amb l’arribada de la verema, onze cellers del Cava s’han unit sota la coordinació de l’Institut...

23 set

El Masnou, Terra de Mar

Edificis modernistes, una casa d'indians molt singular, llegendes i una munió de vivències configuren...

21-23 set

Fira de l’Ametlla de Vilagrassa 2018

La situació estratègica de Vilagrassa, al peu del camí ral, li va valdre l’any 1185 la concessió...

23 set

Tasta el Masnou

Tasta el Masnou és una activitat experiencial complementària a l’itinerari guiat 'El Masnou, terra...

Portada Cuina 219

HAMBURGUESA: ENS DEIXEM CAURE EN LA TEMPTACIÓ CÀRNIA

  • Un passeig per Formentera
  • Veïns del bo i millor del Parc Agrari

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto