Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bateu els ous amb el sucre fins a blanquejar-los. Afegiu-hi l'oli de gira-sol i la beguda de nous. Barregeu-ho bé.
  2. Incorporeu-hi la farina, el llevat i la sal. Finalment, integreu les nous trossejades i les boletes de xocolata (aquestes, prèviament arrebossades amb una mica de farina perquè no es quedin totes enganxades).
  3. Greixeu i enfarineu un motlle. Poseu-ho al forn 30 min a 180 ºC i espereu que es refredi abans de consumir-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: