Troba la teva recepta

Aquest púding és el típic que es fa per aprofitar les sobralles de pa, brioixeria o fruita que ja no vol ningú però que sap greu de llençar. I això és el que passava a casa nostra l’endemà de la Castanyada, amb unes castanyes torrades i fredes que anaven rondant d’aquí cap allà sense que ningú els fes gaire cas. Però des que vaig tastar aquest púding faig que sobrin castanyes expressament, he he he…

Si mai heu tastat el flam d’avellana, aquest púding us el recordarà moltíssim. Amb el gustet de fruits secs torrats, la textura un pèl farinosa de la castanya i els trossets que no s’acaben de triturar, resulta boníssim acompanyat d’una salsa de xocolata calenta. I si no us han sobrat castanyes, val la pena que el feu expressament, amb castanyes cuites al forn també queda deliciós!

Preparació

  1. Si les castanyes són crues, coeu-les uns 20 min a 190 ºC (més temps no, tot i que no es veuen torrades ja són cuites, més temps al forn s’assequen i s’endureixen).
  2. Emboliqueu-les amb un drap gruixut i deixeu-les reposar una estona. Peleu les castanyes i reserveu-les.
  3. Tritureu amb el túrmix les castanyes, la llet, els ous i el sucre. Aboqueu-ho dins els motlles caramel·litzats.
  4. Coeu-ho al bany maria al forn a 180 ºC durant uns 20 min (si els motlles són individuals, 1 h en un motlle gran).
  5. Deixeu-ho refredar, desemmotlleu-ho i decoreu-ho al gust.

Més receptes amb Fruita

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jul

VIII Nit d'Estrelles al celler de la família Torres

Una de les experiències singulars que ofereix el celler de la Família Torres al Penedès durant aquest...

21 jul

XVI Festival de Música a la Vinyes

El 22 de juny i el 21 i el 28 de juliol, Subirats (Alt Penedès) acull el XVI Festival de Música a les...

21 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

21 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto