Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Si les castanyes són crues, coeu-les uns 20 min a 190 ºC (més temps no, tot i que no es veuen torrades ja són cuites, més temps al forn s’assequen i s’endureixen).
  2. Emboliqueu-les amb un drap gruixut i deixeu-les reposar una estona. Peleu les castanyes i reserveu-les.
  3. Tritureu amb el túrmix les castanyes, la llet, els ous i el sucre. Aboqueu-ho dins els motlles caramel·litzats.
  4. Coeu-ho al bany maria al forn a 180 ºC durant uns 20 min (si els motlles són individuals, 1 h en un motlle gran).
  5. Deixeu-ho refredar, desemmotlleu-ho i decoreu-ho al gust.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: