Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la massa: poseu la farina i la mantega freda, tallada a daus, en un recipient gros. Fregueu-ho fins que la farina desaparegui i la massa sembli sorra. Afegiu-hi la sal i l’ou batut. Barregeu-ho bé i pasteu-ho fins a tenir una massa homogènia.
  2. Poseu la massa entre dos papers de forn, estireu-lo amb forma rodona amb un corró i emboliqueu-lo sobre el corró, lleugerament enfarinat.
  3. Engreixeu i enfarineu un motlle d’uns 20 cm de diàmetre. Poseu el corró sobre la vora del motlle i desenrotlleu la massa. Si ho veieu complicat, demaneu ajuda a un adult. Doneu forma a les vores, punxeu la massa amb una forquilla, perquè no pugi, i retalleu les sobres.
  4. Per a les verdures: amb l’ajuda d’un adult, peleu les pastanagues i talleu-les a daus. Renteu el carbassó i talleu-lo a daus. Peleu la base dels espàrrecs i rebutgeu-ne la part més dura. Poseu la pastanaga i els espàrrecs en un recipient per a microones, tapeu-ho i coeu-ho a màxima potència, 5 min. Reserveu-ho.
  5. En un bol gran, bateu els ous i barregeu-los amb la nata i la llet. Salpebreu-ho i poseu-hi una mica de nou moscada ratllada.
  6. Poseu les verdures cuites, el carbassó i el salmó tallat menut, sobre la massa. Cobriu amb la barreja d’ous, nata i llet.
  7. Enforneu, a 180 ºC, 40 min. 

El consell

Fer la massa de la quiche és molt divertit, però porta molt de temps. Si ho preferiu, es pot comprar la massa ja preparada. Es troba a la secció de refrigerats o en el congelador.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

27 feb

Cuina vegetariana d'hivern Nou 2020

Sabíeu que la meitat del nostre plat sempre haurien de ser verdures? I que hauríem de reduir el consum...

27 feb

Taller 'Cuina amb vegetals fermentats'

El dijous 27 de febrer, al Centre Cívic El Sortidor, es farà un taller de 18.30 a 21.30 h en què...

27 feb

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

01-28 feb

Jornades gastronòmiques 'Temps d'uriços'

Els eriçons de mar són uns dels productes que reben més noms diferents al nostre país. Depèn...

Portada 237 Neta

BACALLÀ FOODIE. MAI NO L'HAVÍEU CUINAT AIXÍ!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carlota Claver

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto