Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al pa de pessic de remolatxa: barregeu la llet amb el vinagre i el suc de llimona. Deixeu-ho reposar fins que es talli la llet.
  2. Amb un robot tritureu la remolatxa crua pelada. Incorporeu-hi la llet tallada i reserveu-ho.
  3. Barregeu els ingredients secs i reserveu-ho.
  4. Amb les varetes elèctriques barregeu la mantega i el sucre fins que quedi una crema ben homogènia. Incorporeu-hi els ous i barregeu-ho.
  5. A mà, incorporeu els ingredients secs alternant-los amb la mescla de la remolatxa, fins que quedi tot ben incorporat i homogeni.
  6. Aboqueu-ho dins el motlle encamisat i coeu-ho a 160 ºC uns 45 min.
  7. Deixeu-ho refredar. Talleu-ho longitudinalment en tres pisos.
  8. Amb l’ajut d’una mànega de pastisseria, farciu-ho amb la cobertura de formatge. Reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.
  9. Per a la cobertura de formatge: amb les varetes elèctriques, barregeu la mantega i el sucre fins que sigui una crema ben fina i homogènia. Afegiu-hi el formatge i seguiu-ho batent fins que s’integri bé. Ha de quedar una crema brillant, fina i homogènia.

Per decorar-ho podeu fer servir gerds liofilitzats, que li donen color i acidesa. Si no en teniu, cal que quan talleu el pa de pessic us guardeu unes quantes engrunes de color vermell per poder-les posar a sobre de la cobertura de formatge.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mai

Taller 'Aperitius amb peix'

És conegut que el peix és un dels aliments amb més proteïnes, de tal manera que s'ha d'incloure...

23 mai

Caràcter Empordà

Anomenada cuina de mar i muntanya, la gastronomia de l'Empordà conté aliments de gran qualitat com l'arròs...

24 mai

(R)Evolució a la cuina: la revolució líquida

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai

Taller 'La cucina italiana del risotto'

La cuina italiana atreu tot tipus de mirades pel seu sabor i meticulositat en cada plat. És ben conegut que...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto