Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al pa de pessic de remolatxa: barregeu la llet amb el vinagre i el suc de llimona. Deixeu-ho reposar fins que es talli la llet.
  2. Amb un robot tritureu la remolatxa crua pelada. Incorporeu-hi la llet tallada i reserveu-ho.
  3. Barregeu els ingredients secs i reserveu-ho.
  4. Amb les varetes elèctriques barregeu la mantega i el sucre fins que quedi una crema ben homogènia. Incorporeu-hi els ous i barregeu-ho.
  5. A mà, incorporeu els ingredients secs alternant-los amb la mescla de la remolatxa, fins que quedi tot ben incorporat i homogeni.
  6. Aboqueu-ho dins el motlle encamisat i coeu-ho a 160 ºC uns 45 min.
  7. Deixeu-ho refredar. Talleu-ho longitudinalment en tres pisos.
  8. Amb l’ajut d’una mànega de pastisseria, farciu-ho amb la cobertura de formatge. Reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.
  9. Per a la cobertura de formatge: amb les varetes elèctriques, barregeu la mantega i el sucre fins que sigui una crema ben fina i homogènia. Afegiu-hi el formatge i seguiu-ho batent fins que s’integri bé. Ha de quedar una crema brillant, fina i homogènia.

Per decorar-ho podeu fer servir gerds liofilitzats, que li donen color i acidesa. Si no en teniu, cal que quan talleu el pa de pessic us guardeu unes quantes engrunes de color vermell per poder-les posar a sobre de la cobertura de formatge.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

17 oct

III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

Com ja es tradició, el poble tarragoní de Mont-roig del Camp i Miami Platja celebra unes jornades dedicades...

17 oct

Palamós Gastronòmic 2019

Participar en un showcoking de cuina marinera, fer una visita guiada a la subhasta del peix o participar...

17 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto