Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al sorbet: barregeu tots els ingredients i bateu-los fins que sigui tot homogeni. Poseu-ho al congelador fins que sigui gairebé glaçat. Passeu-hi una trituradora per afinar-ho.
  2. Per al refresc: dissoleu el sucre amb 50 ml d’aigua al foc, fins que s’hagi fos. Barregeu-ho amb l’aigua amb gas i el suc de quatre llimes. Ompliu copes o gots amb rodanxes fetes amb les altres llimes i el refresc, i acabeu-los amb una bola de sorbet de llimona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: