Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu el llard i el sucre. Afegiu-hi els rovells, el suc de taronja, l’oli i la ratlladura de taronja. Barregeu-ho bé fins que sigui homogeni.
  2. Afegiu-hi gairebé tota la farina i barregeu-ho el just fins que s’incorpori. Si cal, per la textura, acabeu-hi d’afegir la resta de farina. Formeu una bola, tapeu-la amb paper film i deixeu-la reposar a la nevera 1 h.
  3. Barregeu el mató, el sucre i la ratlladura de llimona.
  4. Formeu boles de massa i aplanar-les amb el corró, entre dos papers antiadherents. Talleu un cercle i farciu-lo amb una cullerada de mató. Doblegueu la massa pel mig i segelleu-ne les vores amb una forquilla.
  5. Enforneu-ho a uns 170 ºC durant 25 min, fins que siguin daurats. Deixeu-ho refredar.
  6. En el moment de servir-ho, empolseu-ho amb una mica de sucre en pols.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto