Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la carbassa a daus i escorreu les llenties
  2. Porteu a ebullició el Caldo de Puchero
  3. Incorporeu la carbassa i bulliu-la 15 minuts
  4. Incorporeu les llenties i coeu-les durant 5 minuts
  5. Afegiu la farigola, apagueu el foc, deixeu infusionar durant 2 minuts i serviu

Podeu elaborar aquesta recepta amb qualsevol llegum o cereal

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: