Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. El dia abans, talleu les orellanes a trossets i hidrateu-los amb el licor.
  2. Trossegeu ben fina la xocolata. Afegiu-hi la mantega i foneu-ho parcialment al microones a baixa potència. Reserveu-ho.
  3. En un cassó al foc poseu la nata i el suc de préssec. Quan arrenqui el bull, aboqueu-ho sobre la xocolata i emulsioneu-ho a mà. Emulsioneu-ho també amb el túrmix procurant no incorporar aire (molt important!) fins que es vegi ben llis i brillant.
  4. Afegiu-hi els trossets d’albercoc i deixeu-ho reposar a la nevera fins que agafi cos.
  5. Formeu boletes i arrebosseu-les amb cacau en pols. Ja teniu unes irresistibles i cremoses trufes de xocolata.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: