Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

En un cassó, bulliu la llet amb la canyella i les peles de fruita.
Poseu els rovells amb el sucre i la Maizena en un bol. Barregeu-ho amb unes varetes de cuina.
Quan la llet hagi bullit, aboqueu-la a poc a poc sobre la barreja d’ou, sense deixar de remenera-ho amb unes varetes.
Quan l’ou estigui ben dissolt, la llet haurà agafat un color groguenc; retireu-ne les peles i el canonet de canyella i torneu-la a posar al foc, sense deixar de remenar-la amb les varetes.
Espereu que la crema s’espesseixi, no ha de bullir en cap moment.
Retireu la llet del foc quan comenci a fumejar i s’hagi espessit prou.
Poseu la crema en gotets i deixeu-la refredar; es pot deixar a la nevera.
En un cassó a foc molt lent, prepareu un caramel amb els 100 g de sucre restants; deixeu que adopti un to daurat brillant i aboqueu-lo sobre un paper de forn, amb l’ajuda d’una cullera. Feu-ne tires per posar-les als gotets amb crema, quan s’hagin refredat.

CONSELL
Podeu afegir una branqueta de romaní a la llet per aromatitzar la crema. També podeu aromatitzar-la amb puré de fruita i preparar, així, una crema de maduixa, de fruita de la passió, de pinya o del que més us agradi.Si no hi afegiu farina ni Maizena, obtindreu una crema anglesa que podreu fer servir per acompanyar altres postres, com pastissos, gelats o amanides de fruita.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

09 abr - 18 jun

Primavera 2018 al Centre Cívic Sagrada Família

El Centre Cívic Sagrada Família organitza, al llarg de tota la primavera, un seguit de tallers que tenen...

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto