Després de consolidar-se al Poblenou, Desoriente obre un segon local a l'Eixample amb la seva fórmula guanyadora: cuina asiàtica 100% vegana, divertida i saborosa.
Els xefs Cliff Ubaldo i Maurizio Gorga reinventen plats icònics com el bao, el Katsu Sando o el sushi, substituint la proteïna animal per alternatives vegetals sorprenents com el seitan, la soja texturitzada o el formatge fermentat casolà.

Amb una carta curta però dinàmica, Desoriente ofereix una experiència gastronòmica que trenca estereotips i sedueix tant els vegans com els curiosos. El bròquil fregit amb ponzu, el nigiri de bolet amb caviar de tapioca o el foie-gras roll amb shiitake i poma caramel·litzada són només algunes de les propostes que demostren la creativitat d'aquest tàndem.
Una aposta valenta i inclusiva que redefineix la cuina asiàtica des de la perspectiva plant-based (és a dir, basada sobretot en productes d'origen vegetal), amb creativitat, tècnica i molt bon humor.
- Desoriente
- València, 201. Barcelona.
- Preu mitjà: 35 euros (sense begudes).