Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Desoriente, el viatge vegà que connecta Àsia amb l'Eixample

Interior de Desoriente, a l'Eixample

Interior de Desoriente, a l'Eixample Roger Alsina

Després de consolidar-se al Poblenou, Desoriente obre un segon local a l'Eixample amb la seva fórmula guanyadora: cuina asiàtica 100% vegana, divertida i saborosa. 

Els xefs Cliff Ubaldo i Maurizio Gorga reinventen plats icònics com el bao, el Katsu Sando o el sushi, substituint la proteïna animal per alternatives vegetals sorprenents com el seitan, la soja texturitzada o el formatge fermentat casolà.

DSC00805

Amb una carta curta però dinàmica, Desoriente ofereix una experiència gastronòmica que trenca estereotips i sedueix tant els vegans com els curiosos. El bròquil fregit amb ponzu, el nigiri de bolet amb caviar de tapioca o el foie-gras roll amb shiitake i poma caramel·litzada són només algunes de les propostes que demostren la creativitat d'aquest tàndem.

Una aposta valenta i inclusiva que redefineix la cuina asiàtica des de la perspectiva plant-based (és a dir, basada sobretot en productes d'origen vegetal), amb creativitat, tècnica i molt bon humor.

  • Desoriente
  • València, 201. Barcelona.
  • Preu mitjà: 35 euros (sense begudes).

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
294CUINA Portada

TOCATS PEL BOLET!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Pere Arpa

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: