Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Del 2 al 6 de juny, Tast a la Rambla

La festa recupera el format habitual, a la Rambla de Santa Mònica

Tast a la Rambla se celebra a la Rambla de Santa Mònica

Tast a la Rambla se celebra a la Rambla de Santa Mònica Miquel Coll

Tast a la Rambla torna del 2 al 6 de juny; cinc dies en què més de 38 dels millors bars, pastisseries i restaurants de la ciutat de Barcelona oferiran, a la Rambla de Santa Mònica, una mostra de la seva cuina. Un any més, Tast a la Rambla comptarà amb reconeguts xefs com Carles Abellán, Oriol Balaguer, Jordi Butrón, Christian Escribà, Jordi Esteve, Carles Gaig, Paco Pérez, Ivan Surinder, Rafa Zafra, Eugeni de Diego & Albert Raurich, entre d'altres.

La proposta de degustació es divideix en quatre àrees: Cuina d'Autor, Pastisseria, Tapes i Platets i Cuina Tradicional, que es completarà amb la secció dedicada a patrocinadors i col·laboradors. En aquesta ocasió, el territori convidat tornarà a ser Saborea Lanzarote, que, en el marc de Tast a la Rambla, oferirà quatre ponències diferents a l'Aula de Tast i tindrà estand propi a la zona de Patrocinadors i Col·laboradors, on promocionarà els vins Malvasía Volcánica, formatges de cabra i altres productes gastronòmics del volcà.

Foto degustación Rest. Chickoa

Una edició amb novetats

Aquest any, Tast a la Rambla tornarà al format habitual. Les illes de degustació i de patrocinadors es mantenen igual que en edicions anteriors. El consum es realitzarà canviant 'tokens' que es podran obtenir als diferents punts de venda i, com a la darrera edició, el programa d'activitats s'agrupa novament sota l'Aula de Tast, l'espai situat al final de la Rambla de Santa Mònica, en substitució del centre Arts Santa Mònica. Serà amb aforament limitat (60 persones) i s'hi podrà accedir sense reserva prèvia i amb entrada gratuïta.

D'altra banda, amb el nom Showcooking-Gastronomies amb identitat, hi haurà un nou espai amb un format més personalitzat on es degustaran plats amb el xef com a protagonista i que estarà ubicat a la zona 'chill out'. El dissabte, 'Astúries, Cuina de Paisatge', amb María Busta (Casa Eutimio) i Lara Rodríguez (Restaurant Kraken), i el diumenge, 'Arrel Culinària - Castella - la Manxa', amb Antonio Cuerda (Restaurant Corda), Adrián Romanillos (Restaurant Zubar), José Ángel Sánchez i Olga Arenas (Natural food lab), Andrés Rodríguez (Taberna Cocktail Gourmet) i Julián Antonio Rodríguez (Restaurant Occità), entre d'altres participants que hi haurà la resta de jornades.

Foto degsutación Dos Pebrots 1

I a la zona dedicada a Patrocinadors i Col·laboradors, hi haurà El Celler del Tast, un espai nou de vins i caves on es podran degustar diferents vins de les millors terres del vi de l'Estat. De Celler del Tast hi haurà dos espais, distribuïts pel recinte perquè estigui a l'abast de tothom.

Trobareu tota la informació de l'edició d'enguany al web de Tast a la Rambla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: