Del 3 al 10 de desembre, el celler Bàrbara Forés, de la Terra Alta, organitza una activitat enoturística emmarcada dins dels espais de la batalla de l’Ebre: pujareu a la serra de Pàndols per poder entendre què va passar l’estiu del 1938, alhora que observareu el paisatge de la Terra Alta i més enllà. D’aquesta manera, coneixereu l’orografia del terreny i en descobrireu el paisatge i la història, a més de contemplar el mosaic de conreus mediterranis que caracteritza la comarca...
Durant el tast de tardor, els assistents podreu passejar per l’Obaga de Tomaset, la finca que acull la varietat recuperada morenillo, amb la qual Bàrbara Forés elabora dos dels seus vins, El Templari i En Moviment Ancestral. I, per acabar l’activitat, no hi pot faltar una visita al celler i un tast de cinc vins i d’un oli d’oliva verge extra.
El Tast de Tardor de Bàrbara Forés té una durada de 4 hores i comença a l’Àrea recreativa de la Fontenta, a Gandesa. Té un preu de 25 € i cal reservar-hi plaça al web del celler.