Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Del 3 al 10 de desembre - Tast de Tardor al celler Bàrbara Forés

Tast de Vins

Tast de Vins

Del 3 al 10 de desembre, el celler Bàrbara Forés, de la Terra Alta, organitza una activitat enoturística emmarcada dins dels espais de la batalla de l’Ebre: pujareu a la serra de Pàndols per poder entendre què va passar l’estiu del 1938, alhora que observareu el paisatge de la Terra Alta i més enllà. D’aquesta manera, coneixereu l’orografia del terreny i en descobrireu el paisatge i la història, a més de contemplar el mosaic de conreus mediterranis que caracteritza la comarca... 

Durant el tast de tardor, els assistents podreu passejar per l’Obaga de Tomaset, la finca que acull la varietat recuperada morenillo, amb la qual Bàrbara Forés elabora dos dels seus vins, El Templari i En Moviment Ancestral. I, per acabar l’activitat, no hi pot faltar una visita al celler i un tast de cinc vins i d’un oli d’oliva verge extra. 

El Tast de Tardor de Bàrbara Forés té una durada de 4 hores i comença a l’Àrea recreativa de la Fontenta, a Gandesa. Té un preu de 25 € i cal reservar-hi plaça al web del celler

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: