Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Els grans xefs cuinen al Mercat d'Autors d'Ametller Origen

La botiga del carrer Numància de Barcelona estrena un espai on podeu comprar les creacions de cinc grans xefs

Els protagonistes del Mercat d'Autors d'Ametller Origen

Els protagonistes del Mercat d'Autors d'Ametller Origen

Us imagineu poder comprar plats creats per Nandu Jubany, Hideki Matsuhisa, Josep Maria Kao, els germans Max i Stefano Colombo i Christian Escribà en un sol espai? Això és el que proposa el Mercat d'Autors que Ametller Origen ha posat en marxa al seu establiment del carrer Numància, 47, de Barcelona amb l'objectiu de fusionar els millors productes de la terra amb les creacions d'autor i fer-les més accessibles a tothom.

Amb més de 2.200 metres quadrats, el Mercat d'Autors és el centre més gran d'Ametller Origen, on també tenen cabuda un obrador de pa ecològic de Jordi Morera, els gelats del Rocambolesc de Jordi Roca, les empanades argentines de Las Muns i una peixateria a càrrec de la família Sampera. 

El nou espai del Mercat d'Autors completa l'última fase d'ampliació del centre més gran d'Ametller Origen, que va obrir les portes el desembre passat. Tots els autors presents al Mercat han elaborat una carta exclusiva per a Ametller Origen, amb una selecció dels seus productes i receptes per descobrir l'essència i gaudir de la cuina més genuïna de cada xef, sempre en formats pensats per endur.

A la botiga o a casa

Els consumidors podreu accedir a tots els plats d'autor des dels canals habituals, que s'adapten plenament a la situació actual, ja sigui el punt de venda físic o la botiga en línia, que permet anar a buscar els productes a la mateixa botiga o rebre'ls a casa. 

Els productes amb què s'ha presentat el Mercat d'Autors d'Ametller Origen són aquests:

  • De la carta de Nandu Jubany, propietari de Can Jubany, es podran tastar la versió del pollastre a l'ast i diverses propostes de croquetes a base de pernil, bolets o pollastre.
  • Del xef japonès Hideki Matsuhisa, propietari del restaurant Koy Shunka, descobrireu els seus clàssics edamame i diverses opcions de nigiri, sashimi o chirashi.
  • Pel que fa al pastisser Christian Escribà, juntament amb Patricia Schmidt, ofereixen unes elaboracions sorprenents, senzilles i saludables basades en el producte de proximitat, que variaran cada dia al Mercat d'Autors, però on no faltaran les maduixes amb xocolata i Peta Zetas, les merengues i els bombons ganache.
  • Josep Maria Kao, propietari del restaurant Shangai, transmetrà la millor tradició de la cuina xinesa amb diverses versions dels fideus udon i yakisoba, l’arròs cantonès i els dumplings, entre altres plats.
  • Finalment, els germans venecians Max i Stefano Colombo, fundadors del Xemei, porten a Ametller Origen una àmplia selecció de pinses i pizzes, sense oblidar plats i ingredients com la lasanya, la burrata o la mozzarella de búfala.

Un mercat complet

A més del Mercat d'Autors, Ametller Origen Mercat d’Autors és un gran gastromercat on hi ha un obrador de pa ecològic de Jordi Morera, que elabora el pa amb gra que es mol a la mateixa botiga, amb un molí de pedra únic a Barcelona, de manera totalment artesana. 

Altres seccions destacables d'aquest gran mercat d'Ametller Origen són el carretó del Rocambolesc, amb els gelats de Jordi Roca; el córner d'empanades argentines saludables, reinventades i elaborades artesanalment per Diego Rojas, de Las Muns, i una peixateria a càrrec de la família Sampera, especialitzada en peix fresc de l’arc mediterrani des de 1965 i l’única de la ciutat que renova cada dia tot el producte.

Podreu trobar tota la informació del Mercat d'Autors d'Ametller Origen a https://ametllerorigen.cat/ca/mercat-autors/

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

18 jun

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto