Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Ametller Origen posa en marxa 'Cuina solidària' en benefici de l'ELA

Diversos xefs i esportistes s'uneixen per posar en marxa aquest projecte, amb l'objectiu de recaptar fons per a l'ELA

Àlex Corretja, Carme Ruscalleda, Juan Carlos Unzué, Nandu Jubany i Ada Parellada amb Josep Ametller

Àlex Corretja, Carme Ruscalleda, Juan Carlos Unzué, Nandu Jubany i Ada Parellada amb Josep Ametller

Coincidint amb el Dia Mundial de l’ELA, que se celebra el 21 de juny, cinc reconeguts xefs i cinc esportistes s’uneixen per posar en marxa el projecte ‘Cuina solidària’. Es tracta d’Albert Adrià, Ada Parellada, Joan Roca, Carme Ruscalleda i Nandu Jubany, i Aitana Bonmatí, Ona Carbonell, Alex Corretja, Alèxia Putellas i Juan Carlos Unzué, que impulsen, amb Ametller Origen, aquesta iniciativa gastronòmica solidària per recaptar fons per a la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls, que treballa per contribuir a la millora de la qualitat de vida dels pacients i els seus familiars.

Cinc xefs, cinc esportistes, cinc plats i un objectiu comú

Ametller Origen cuinarà els plats preferits de cada esportista seguint la recepta dels xefs. Cada plat es posarà a la venda a les 120 botigues i a la botiga online. El 100% dels beneficis de cada plat es destinarà a la Fundació Catalana d’Esclerosi Lateral Amiotròfica Miquel Valls.

El tret de sortida de ‘Cuina solidària’ s’ha iniciat aquest dijous amb el plat preferit de l’Unzué, uns pebrots del piquillo amb brandada de bacallà cuinat per Nandu Jubany. El plat de l’Unzué amb la recepta del Nandu ja està disponible a Ametller Origen.

Completen aquest calendari gastronòmic Carme Ruscalleda amb Alex Corretja (arròs amb vegetals de temporada). Durant els mesos de novembre i desembre podrem tastar el plat preferit d’Alèxia Putellas seguint la recepta de Joan Roca, amb un dels productes estrella de la temporada: els ous saltats amb bolets. Els mesos de gener i febrer de 2023 es posarà a la venda el plat solidari d’Ona Carbonell, amb la recepta d’Ada Parellada, uns nyoquis de calamars i sípia, i, finalment, durant els mesos de març i abril podrem degustar el plat favorit d’Aitana Bonmatí, amb la recepta d’Albert Adrià, uns rigatoni al pesto i parmesà. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: