Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Aquests són els guanyadors del concurs per triar la millor coca de Sant Joan

Pastisseria Carrió, Papanbread i Forn Noé, s'han imposat entre els 50 establiments del país que han participat en aquesta primera edició

La milor coca de Sant Joan del 2019

La milor coca de Sant Joan del 2019

La Pastisseria Carrió, de Barcelona, Papanbread, de Lleida, i el Forn Noé, d'Hostalric, són els guanyadors de la primera edició del concurs professional per escollir la Millor Coca de Sant Joan. Els cuiners han estat guardonats en diferents categories: Joaquim Jiménez, del Forn Noé, s'ha endut el premi a la millor coca tradicional de fruites; Oriol Carrió, de la pastisseria que porta el seu nom, ha elaborat la millor coca de crema i pinyons; i Roger Canela, del forn Papanbread, ha guanyat per la millor Coca de Sant Joan creativa.

50 forns i pastisseries de tot el país han participat en la primera edició d'aquest concurs, organitzat per l'agència de màrqueting gastronòmic Sr y Sra Cake, ha comptat amb un jurat format per mestres pastissers i forners professionals, presidents de Gremis de flequers de Barcelona i el director de la revista Cuina, entre d'altres. Tots ells han destacar el nivell  de les coques presentades.

La Millor Coca de Sant Joan ha nascut per retre homenatge i donar visibilitat a una de les postres més tradicionals del territori català, que s'elabora durant la revetlla de Sant Joan. Amb més de 100 anys de tradició, aquesta coca ha esdevingut un clàssic anual en la gastronomia catalana on, encara avui, es manté la forma rodona, que es tracta d'una reminiscència del culte al sol, ideada com a rebuda de l'època estival.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

29-30 mar

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

06-30 mar

Mes del caviar a la Vall d'Aran 2020

Una desena de restaurants aranesos elaboraran, del 6 al 29 de març, un menú que té el caviar com...

01 gen - 01 abr

Campanya cuina de la caça i de la tòfona 2020

Us animeu a tastar els plats relacionats amb la caça i la tòfona del Berguedà? La comarca promociona...

01 mar - 01 abr

Jornades gastronòmiques Vedella Vermella Menorquina 2020

L’illa de Menorca té una oferta gastronòmica de primera categoria, amb productes autòctons...

Portada 238

ENROTLLA'T! RECEPTES RECARGOLADES, PERÒ FÀCILS

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Jérôme Quilbeuf i Rie Yasui

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto