Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

BCN&CAKE Tour, la primera guia dolça

Una selecció d'establiments barcelonins amb productes ben llaminers

Chök, un dels locals de la ruta Centre

Chök, un dels locals de la ruta Centre

De la mà de l’equip de la fira de rebosteria creativa BCN&CAKE neix la primera guia dolça de Barcelona. Es tracta d’una cuidada selecció de diferents establiments de la ciutat amb un element comú: disposar d’una oferta gastronòmica dolça, original, artesanal i creativa.

BCN&CAKE Tour proposa més de vint locals que els aficionats al món de la rebosteria, les fleques i la xocolata podran descobrir de forma individual, o bé en grup. I és que des de l’organització es dóna l’opció de participar en els Walking Tours guiats que s’aniran repetint mensualment. Les rutes comptaran amb guies experts que explicaran secrets i històries desconegudes relacionades amb la faceta més dolça de la ciutat, resoldran dubtes i us portaran a fer diferents degustacions incloses al ‘tour’.

Rutes per tres barris barcelonins
Actualment hi ha tres Walking Tours que recorren diferents barris de Barcelona. La ruta Centre, que aplega els locals del Born i el barri Gòtic; la ruta Gràcia, i la ruta Sarrià. A més, alguns d’aquests itineraris tenen l’etiqueta d’‘Xperience’, és a dir, que incorporen un final pràctic amb tallers especials.
Els interessats podeu reservar la ruta que més us agradi a un preu a partir de 20 €.

Fira BCN&CAKE

La guia neix emmarcada en la tercera edició de la fira BCN&CAKE, que se celebrarà els pròxims 28, 29 i 30 de novembre al recinte del CCIB de Barcelona. Està previst que aculli més de 15.000 visitants, 150 expositors i demostracions, tallers gratuïts i activitats per al públic amateur i professional de la rebosteria creativa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

13 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto