Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Bojos per les croquetes!

Cuina croquetes

Cuina croquetes

En aquest any tan estrambòtic i tan incert marcat per la pandèmia de la COVID19, hi ha coses que no canvien. I la tornada al setembre n'és una. Almenys per a nosaltres: ja és al carrer el nou número del CUINA, el que fa de traspàs entre el final d'estiu i el principi de tardor. Un número amb moltes propostes perquè tornem a fer de la cuina de casa no només un espai d'alimentació i salut, sinó també el nostre racó d'oci i desconnexió.

Per això hem dedicat la portada i reportatge central a les croquetes, una recepta que fa festa tant quan la cuinem com quan la mengem. Ideal per compartir-la en família, us en proposem quatre variants i infinitat de trucs i consells que ha recollit la Laura Conde, la periodista que més entén de croquetes del món des que va publicar el llibre La felicitat en una croqueta. També hi trobareu receptes sanes i creatives en què, més que un producte o una tècnica, destaca un color: el vermell. I celebrarem que encara podem tastar les delícies del bon temps amb unes receptes que hem recollit amb el títol Amb el cap als peus: a base de calamars, sípia i pop. No penseu que ens oblidem dels gelats! Aquest cop, us proposem que feu uns polos de fruita de tota la vida. Estan boníssims! 

També sortim de casa, perquè ens agrada i perquè és un bon moment per donar suport a les iniciatives que s'adapten amb èxit a aquests temps tan complicats. D'una manera especial, us presentem tot l'univers xocolater que l'Anna Payet i el seu cunyat, Jordi Roca, ens proposen a la Casa Cacao de Girona. Tot això i molt més, a la revista de setembre. Ja disponible als quioscos.
 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

19 set

La Verema del Cava

Nou cellers del Penedès i d’Alella s’han unit per celebrar la 5a edició de la Verema del...

19 set

La Verema del Cava

Nou cellers del Penedès i d’Alella s’han unit per celebrar la 5a edició de la Verema del...

19 set

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

20 set

Tastos al celler Albet i Noya

Els diumenges d’agost i setembre, el celler ofereix Tastos Varietals on cada dia es tractarà una...

Portada Cuina 242

BOJOS PER LES CROQUETES!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Anna Payet

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto