Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Bombon de Cremalat, el nou batut de xocolata prèmium

De venda en bars i cafeteries, està elaborat amb cacau natural i és molt cremós

El batut Bombon és apte per a combinats

El batut Bombon és apte per a combinats

Bombon de Cremalat és un batut de xocolata cremós i dens que està perfectament batut, de manera que el cacau no precipita al fons de l'ampolla durant el repòs. En estar emulsionat perfectament, no cal sacsejar-lo abans de prendre'l. El nou batut prèmium, que el grup Disbesa ha llançat per al sector de l'hostaleria, està elaborat amb cacau natural i, en boca, té un gust lleuger de gianduia (cacau i praliné d'avellanes). Es pot prendre ben fred, natural i calent.

Per la cremositat del batut, el nou Bombon és perfecte per fer combinats dolços. Per aquest motiu, es proposa una carta de receptes, 'La Bombonería', per als establiments. La base de les receptes és la xocolata del batut combinada amb un toc de nata o amb fruita natural: amb cafè, nata i canyella; amb vainilla i taronja; amb fruita vermella i menta, o amb plàtan i caramel, entre altres propostes.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: