Troba la teva recepta

Bombon de Cremalat, el nou batut de xocolata prèmium

De venda en bars i cafeteries, està elaborat amb cacau natural i és molt cremós

El batut Bombon és apte per a combinats

El batut Bombon és apte per a combinats

Bombon de Cremalat és un batut de xocolata cremós i dens que està perfectament batut, de manera que el cacau no precipita al fons de l'ampolla durant el repòs. En estar emulsionat perfectament, no cal sacsejar-lo abans de prendre'l. El nou batut prèmium, que el grup Disbesa ha llançat per al sector de l'hostaleria, està elaborat amb cacau natural i, en boca, té un gust lleuger de gianduia (cacau i praliné d'avellanes). Es pot prendre ben fred, natural i calent.

Per la cremositat del batut, el nou Bombon és perfecte per fer combinats dolços. Per aquest motiu, es proposa una carta de receptes, 'La Bombonería', per als establiments. La base de les receptes és la xocolata del batut combinada amb un toc de nata o amb fruita natural: amb cafè, nata i canyella; amb vainilla i taronja; amb fruita vermella i menta, o amb plàtan i caramel, entre altres propostes.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mai

Taller 'Cuina de mercat amb productes de temporada'

Sou uns cuinetes? Us agrada descobrir nous plats? Taller de cuina de mercat, amb productes de temporada i plats...

20 mai

Taller 'Recorregut gastronòmic per la cuina espanyola'

No viatjar per Espanya no és excusa per no tastar tot el nombre de plats que té aquesta cultura! Aquests...

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto