L’Hostal de La Gavina acull el nou establiment renovat íntegrament per la família Ensesa
Candlelight
Aquest estiu, se suma a l’oferta de la Costa Brava una nova proposta gastronòmica situada a l’Hostal de La Gavina, i és que la família Ensesa s’ha encarregat de renovar íntegrament Candlelight preservant-ne l’essència i autenticitat amb una decoració fresca, mediterrània i elegant.
Llums, canelobres i sostres enteixinats formen part de la indumentària d’aquest local que compta amb la feina de Romain Fornell com a director gastronòmic. El xef d’origen francès, guardonat amb una estrella Michelin pel seu restaurant Caelis (Barcelona), ha optat per actualitzar la línia gastronòmica del local inspirant-se en l’entorn natural en què es troba Candlelight, en plena Costa Brava.
Essència clàssica en una carta innovadora
Entre els nous plats de la carta, destaquen el roger en ‘bouillabaisse’, patata ‘ratte’ i verdura de primavera, i el gall de Sant Pere amb vel a l’estragó, api i mongeta verda, ‘beurre’ blanc al caviar d’areng i reial de garoina al ‘yuzu’.
Si preferiu propostes més carnívores, els plats estrella d’aquesta nova carta són el colomí a la cocota, melmelada de tàperes i cruixent de mans de porc, o el tàrtar de bou amb rovell d’ou a baixa temperatura i crema de gelat de mostassa. Pel que fa a les postres, hi trobareu inspiracions com les fines fulles de merenga, sorbet d’alfàbrega, crema de llimona i mousse de vainilla o el gra de cafè amb mousse de cafè torrefacte, granissat i escuma de praliné d’avellana.
Candlelight, fidel als orígens
Els germans Júlia, Virgínia, Carina i Josep han optat per mantenir les arrels de l’establiment amb la voluntat de conservar l’esperit de S’Agaró i de l’Hostal de La Gavina. Els quatre són besnéts de Josep Ensesa i Pujades, l’empresari que, juntament amb l’arquitecte noucentista Rafael Masó, va idear i impulsar la ciutat jardí de S’Agaró.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia