Troba la teva recepta

Candlelight torna a il·luminar S’Agaró

L’Hostal de La Gavina acull el nou establiment renovat íntegrament per la família Ensesa

Candlelight

Candlelight

Aquest estiu, se suma a l’oferta de la Costa Brava una nova proposta gastronòmica situada a l’Hostal de La Gavina, i és que la família Ensesa s’ha encarregat de renovar íntegrament Candlelight preservant-ne l’essència i autenticitat amb una decoració fresca, mediterrània i elegant.

Llums, canelobres i sostres enteixinats formen part de la indumentària d’aquest local que compta amb la feina de Romain Fornell com a director gastronòmic. El xef d’origen francès, guardonat amb una estrella Michelin pel seu restaurant Caelis (Barcelona), ha optat per actualitzar la línia gastronòmica del local inspirant-se en l’entorn natural en què es troba Candlelight, en plena Costa Brava.

Essència clàssica en una carta innovadora
Entre els nous plats de la carta, destaquen el roger en ‘bouillabaisse’, patata ‘ratte’ i verdura de primavera, i el gall de Sant Pere amb vel a l’estragó, api i mongeta verda, ‘beurre’ blanc al caviar d’areng i reial de garoina al ‘yuzu’.

Si preferiu propostes més carnívores, els plats estrella d’aquesta nova carta són el colomí a la cocota, melmelada de tàperes i cruixent de mans de porc, o el tàrtar de bou amb rovell d’ou a baixa temperatura i crema de gelat de mostassa. Pel que fa a les postres, hi trobareu inspiracions com les fines fulles de merenga, sorbet d’alfàbrega, crema de llimona i mousse de vainilla o el gra de cafè amb mousse de cafè torrefacte, granissat i escuma de praliné d’avellana.

Candlelight, fidel als orígens
Els germans Júlia, Virgínia, Carina i Josep han optat per mantenir les arrels de l’establiment amb la voluntat de conservar l’esperit de S’Agaró i de l’Hostal de La Gavina. Els quatre són besnéts de Josep Ensesa i Pujades, l’empresari que, juntament amb l’arquitecte noucentista Rafael Masó, va idear i impulsar la ciutat jardí de S’Agaró.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

26 feb

Taller Cuina tradicional dels Països Catalans

Els dimecres del 15 a 26 de febrer, de 19.30 a 21.30 h, es duran a terme tallers de cuina dedicats a la gastronomia...

26 feb

Projecció 'Les pastores: cada vida és 8 de març'

El 26 de març, a les 19 h, es projectarà al Centre Cívic El Sortidor 'Les pastores: cada vida és...

27 feb

Taller 'Cuina amb vegetals fermentats'

El dijous 27 de febrer, al Centre Cívic El Sortidor, es farà un taller de 18.30 a 21.30 h en què...

27 feb

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto