La incorporació del xef català iniciarà una nova etapa que conservarà el llegat culinari del restaurant
Plats Can Misèries
El jove xef català Eduard Losilla es posa al capdavant del restaurant gairebé centenari del carrer Comte Borrell, Can Misèries. Fundat l’any 1921, es tracta d’un dels establiments amb més història i tradició gastronòmica de Barcelona. El xef de 25 anys Eduard Losilla és amant de la cuina de producte i dels plats elaborats amb no més de tres ingredients, un relleu excel·lent per a un restaurant que centra la seva atenció en la tradició.
El xef, format a l’Escola Hofmann i a Caelis (on va acabar com a cap de partida), no va trigar gaire a acceptar el repte de pilotar el restaurant que, fins ara, dirigien el seu pare i un soci. El jove xef està incorporant, de forma subtil, nous suggeriments a la carta del restaurant, respectant-ne el llegat i la història barcelonina, palpable en tots els plats.
Can Misèries, tradició latent
La història i la tradició de Can Misèries s’expressen, també, a l’establiment, que s’ha mantingut intacte durant els últims 40 anys: entrar al restaurant implica un viatge en el temps. Els plats del migdia estan impregnats de la història i la tradició del restaurant, mentre que el menú Misèries de nit és una proposta més moderna que ofereix les mateixes receptes però amb una presentació innovadora.
En vols més?
Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia