Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Eduard Losilla, al capdavant de Can Misèries

La incorporació del xef català iniciarà una nova etapa que conservarà el llegat culinari del restaurant

Plats Can Misèries

Plats Can Misèries

El jove xef català Eduard Losilla es posa al capdavant del restaurant gairebé centenari del carrer Comte Borrell, Can Misèries. Fundat l’any 1921, es tracta d’un dels establiments amb més història i tradició gastronòmica de Barcelona. El xef de 25 anys Eduard Losilla és amant de la cuina de producte i dels plats elaborats amb no més de tres ingredients, un relleu excel·lent per a un restaurant que centra la seva atenció en la tradició.

El xef, format a l’Escola Hofmann i a Caelis (on va acabar com a cap de partida), no va trigar gaire a acceptar el repte de pilotar el restaurant que, fins ara, dirigien el seu pare i un soci. El jove xef està incorporant, de forma subtil, nous suggeriments a la carta del restaurant, respectant-ne el llegat i la història barcelonina, palpable en tots els plats.

Can Misèries, tradició latent
La història i la tradició de Can Misèries s’expressen, també, a l’establiment, que s’ha mantingut intacte durant els últims 40 anys: entrar al restaurant implica un viatge en el temps. Els plats del migdia estan impregnats de la història i la tradició del restaurant, mentre que el menú Misèries de nit és una proposta més moderna que ofereix les mateixes receptes però amb una presentació innovadora.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

12 jul

El préssec d'Ordal en tres tapes i tres vins

Coincidint amb la 15a edició del Mercat del Préssec d’Ordal, Albet i Noya organitza un maridatge...

18 jul

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

01-19 jul

L'arròs mariner, jornades gastronòmiques

Aquestes jornades gastronòmiques estaven previstes el passat mes de març, però la crisi sanitària...

16-26 jul

València Cuina Oberta

Visit València, reprèn la 22 edició de València Cuina Oberta, suspesa durant la crisi sanitària,...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto