Troba la teva recepta

El 20 de març sabrem 'Per què odiava en Ferran Adrià?'

Oliver Benet, cuiner del restaurant Arcano a Barcelona, revela en un llibre la vertadera essència de l'ofici amb molta comèdia

'Per què odiava en Ferran Adrià?'

'Per què odiava en Ferran Adrià?'

El 20 de març arriba a les llibreries 'Per què odiava en Ferran Adrià?', escrita per Oliver Benet, cuiner del restaurant Arcano a Barcelona. De la mà d'Edicions Sidillà, l'autor té l'objectiu d'explicar com és el món del cuiner, més enllà de la pulcritud i la meticulositat: estrès extrem i serveis caòtics embolicats amb l'espontaneïtat i l'humor de Benet.

El llibre pretén desmitificar el que es veu a la televisió sobre cuina, ja que, com afirma l'autor, "del que s'explica a la realitat hi ha un món". La frescor i comèdia que aporta Benet a les seves experiències el converteix en un llibre amè i divertit de llegir, "és un tuit de 200 pàgines". Al principi de cada capítol recomana música, beguda i algun àpat per acompanyar la lectura, de tal manera que inclou una ràpida recepta per preparar al lector per al capítol que comença. Segons els editors, "és un bon panorama literari perquè Benet és una veu jove i fresca de llegir". 

No és una tesi, sinò que es tracta del dia a dia d'Oliver Benet com a cuiner de l'Arcano. L'autor, després de deslligar-se de la informàtica, va començar a cuinar a Anglaterra, territori que, gastronòmicament, coneix molt bé. Quan va tornar, va estudiar a l'escola d'hostaleria i ara treballa al restaurant, on considera que està en constant aprenentatge.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 mai

Taller 'Aperitius amb peix'

És conegut que el peix és un dels aliments amb més proteïnes, de tal manera que s'ha d'incloure...

23 mai

Caràcter Empordà

Anomenada cuina de mar i muntanya, la gastronomia de l'Empordà conté aliments de gran qualitat com l'arròs...

24 mai

(R)Evolució a la cuina: la revolució líquida

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai

Taller 'La cucina italiana del risotto'

La cuina italiana atreu tot tipus de mirades pel seu sabor i meticulositat en cada plat. És ben conegut que...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto