Troba la teva recepta

El 20 de març sabrem 'Per què odiava en Ferran Adrià?'

Oliver Benet, cuiner del restaurant Arcano a Barcelona, revela en un llibre la vertadera essència de l'ofici amb molta comèdia

'Per què odiava en Ferran Adrià?'

'Per què odiava en Ferran Adrià?'

El 20 de març arriba a les llibreries 'Per què odiava en Ferran Adrià?', escrita per Oliver Benet, cuiner del restaurant Arcano a Barcelona. De la mà d'Edicions Sidillà, l'autor té l'objectiu d'explicar com és el món del cuiner, més enllà de la pulcritud i la meticulositat: estrès extrem i serveis caòtics embolicats amb l'espontaneïtat i l'humor de Benet.

El llibre pretén desmitificar el que es veu a la televisió sobre cuina, ja que, com afirma l'autor, "del que s'explica a la realitat hi ha un món". La frescor i comèdia que aporta Benet a les seves experiències el converteix en un llibre amè i divertit de llegir, "és un tuit de 200 pàgines". Al principi de cada capítol recomana música, beguda i algun àpat per acompanyar la lectura, de tal manera que inclou una ràpida recepta per preparar al lector per al capítol que comença. Segons els editors, "és un bon panorama literari perquè Benet és una veu jove i fresca de llegir". 

No és una tesi, sinò que es tracta del dia a dia d'Oliver Benet com a cuiner de l'Arcano. L'autor, després de deslligar-se de la informàtica, va començar a cuinar a Anglaterra, territori que, gastronòmicament, coneix molt bé. Quan va tornar, va estudiar a l'escola d'hostaleria i ara treballa al restaurant, on considera que està en constant aprenentatge.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 ago

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

23 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

24 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto