Troba la teva recepta

El 20 de març sabrem 'Per què odiava en Ferran Adrià?'

Oliver Benet, cuiner del restaurant Arcano a Barcelona, revela en un llibre la vertadera essència de l'ofici amb molta comèdia

'Per què odiava en Ferran Adrià?'

'Per què odiava en Ferran Adrià?'

El 20 de març arriba a les llibreries 'Per què odiava en Ferran Adrià?', escrita per Oliver Benet, cuiner del restaurant Arcano a Barcelona. De la mà d'Edicions Sidillà, l'autor té l'objectiu d'explicar com és el món del cuiner, més enllà de la pulcritud i la meticulositat: estrès extrem i serveis caòtics embolicats amb l'espontaneïtat i l'humor de Benet.

El llibre pretén desmitificar el que es veu a la televisió sobre cuina, ja que, com afirma l'autor, "del que s'explica a la realitat hi ha un món". La frescor i comèdia que aporta Benet a les seves experiències el converteix en un llibre amè i divertit de llegir, "és un tuit de 200 pàgines". Al principi de cada capítol recomana música, beguda i algun àpat per acompanyar la lectura, de tal manera que inclou una ràpida recepta per preparar al lector per al capítol que comença. Segons els editors, "és un bon panorama literari perquè Benet és una veu jove i fresca de llegir". 

No és una tesi, sinò que es tracta del dia a dia d'Oliver Benet com a cuiner de l'Arcano. L'autor, després de deslligar-se de la informàtica, va començar a cuinar a Anglaterra, territori que, gastronòmicament, coneix molt bé. Quan va tornar, va estudiar a l'escola d'hostaleria i ara treballa al restaurant, on considera que està en constant aprenentatge.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mar

Xerrada 'Què he d'esmorzar? Allò que diuen i allò que hauria de ser'

Moltes persones pensen que l’esmorzar és l’àpat més important del dia però els...

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto