Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El 20 de març sabrem 'Per què odiava en Ferran Adrià?'

Oliver Benet, cuiner del restaurant Arcano a Barcelona, revela en un llibre la vertadera essència de l'ofici amb molta comèdia

'Per què odiava en Ferran Adrià?'

'Per què odiava en Ferran Adrià?'

El 20 de març arriba a les llibreries 'Per què odiava en Ferran Adrià?', escrita per Oliver Benet, cuiner del restaurant Arcano a Barcelona. De la mà d'Edicions Sidillà, l'autor té l'objectiu d'explicar com és el món del cuiner, més enllà de la pulcritud i la meticulositat: estrès extrem i serveis caòtics embolicats amb l'espontaneïtat i l'humor de Benet.

El llibre pretén desmitificar el que es veu a la televisió sobre cuina, ja que, com afirma l'autor, "del que s'explica a la realitat hi ha un món". La frescor i comèdia que aporta Benet a les seves experiències el converteix en un llibre amè i divertit de llegir, "és un tuit de 200 pàgines". Al principi de cada capítol recomana música, beguda i algun àpat per acompanyar la lectura, de tal manera que inclou una ràpida recepta per preparar al lector per al capítol que comença. Segons els editors, "és un bon panorama literari perquè Benet és una veu jove i fresca de llegir". 

No és una tesi, sinò que es tracta del dia a dia d'Oliver Benet com a cuiner de l'Arcano. L'autor, després de deslligar-se de la informàtica, va començar a cuinar a Anglaterra, territori que, gastronòmicament, coneix molt bé. Quan va tornar, va estudiar a l'escola d'hostaleria i ara treballa al restaurant, on considera que està en constant aprenentatge.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: