CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
INICI
>
ACTUALITAT
>
El concurs de llonganisses de Manlleu tria la millor del país
El concurs de llonganisses de Manlleu tria la millor del país
El jurat proclama la que fa Artesans de l'Abel com la millor de les presents a Porc i Cervesa Fira Gastronòmica
La xarcuteria Artesans de l’Abel ha guanyat el diploma d’or de la primera edició del Concurs de Llonganisses elaborades pels xarcuters presents al Porc i Cervesa Fira Gastronòmica. La Cansaladeria Molist, de Manlleu, ha obtingut el diploma de plata, mentre que el diploma de bronze ha estat atorgat a Embotits Espuñes, d’Organyà.
La primera edició d’aquest concurs ha apostat per la valoració i la qualificació de llonganisses elaborades en xarcuteries que han estat presents a la fira gastronòmica Porc i Cervesa, que se celebra aquest cap de setmana a Manlleu. Cada xarcuteria ha presentat una única llonganissa, que ha estat valorada per un jurat en un tast a cegues, per determinar quina era la millor de totes en funció del sabor, l’aroma, la textura i la impressió del conjunt.
El jurat del concurs ha estat presidit pel director de la revista CUINA, Josep Sucarrats, el cuiner Pep Nogué i la comissària de Catalunya Regió Europea de la Gastronomia, Carme Gasull.
En vols més?
Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!