Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El Pallars més gastronòmic

La comarca prepirinenca homenatja la cuina de proximitat amb xerrades i degustacions

església Tremp

església Tremp

Els hotelers i els restauradors de la vall Fosca (Pallars Jussà) reten homenatge a la gastronomia catalana els dies 3 i 4 de juny. En concret volen celebrar la cuina de proximitat, i per això reuniran alguns dels gastrònoms més reconeguts, que participaran en xerrades i àpats en què s’intercanviaran punts de vista i es debatran els aspectes més polèmics del sector.

La jornada comença el diumenge 3 al vespre amb un homenatge a Josep Monje, propietari del restaurant Via Veneto de Barcelona i fill de Pobellà (Pallars Jussà). L’acte consistirà en un sopar a l’hotel Montseny (Espui) en què es reuniran amics, veïns i professionals del territori.

L’endemà, l’Ajuntament de Tremp durà a terme una acció adreçada a la promoció de la producció agroalimentària local. S’iniciarà amb la conferència inaugural de Josep Monje, i a continuació es faran dues taules rodones d’intercanvi d’experiències entre professionals de la restauració, on s’exposaran tant els projectes personals de restauradors que treballen sota la filosofia km 0 com projectes de col·lectius de cuina que defensen aquesta mateixa visió de forma cooperativa.

Les taules rodones que s’han organitzat (Compromís amb la terra i Cooperació per la terra) seran moderades per Pep Palau, gastrònom i director del Fòrum Gastronòmic de Girona. Clourà la jornada un dinar amb productes ‘Al teu gust, aliments del Pallars’.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: