Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Els bloguers finalistes per al II Dia CUINA

Els seleccionats participaran en activitats exclusives durant la celebració que es fa el dissabte 21 de setembre a Manlleu

blocaires gastronòmics catalans-dia cuina 2012

blocaires gastronòmics catalans-dia cuina 2012

Tenir un blog de cuina i enviar una recepta amb el pernil cuit com a ingredient van ser els requisits establerts per poder accedir a les activitats especials que hem preparat per al Segon Dia CUINA, que té lloc a Manlleu el dissabte 21 de setembre. Després de rebre una quarantena de propostes, en què la creativitat i les aptituds culinàries han quedat ben demostrades, hem escollit els afortunats. Són els següents:
  1. Helena Román Vila (Acabat de fer)
  2. Àngels puntas (Àngels Cuina)
  3. Anna Fornell Soler (M'agrada cuinar)
  4. Elisabet Florensa Casals (Tastarutes)
  5. Laura Almendros Silva (Coure Coulants)
  6. Eduard Lluis Palaus (De plat en plat)
  7. Mireia Jordana Quer (Els fruits saborosos)
  8. M. Glòria Mohedano i Puig (No tot són postres a la cuina)
  9. Marga Pradas (L'hora del túper)
  10. Isabel Sayagués Pocorull (Els fogons de la Isabel)
  11. Julia Dovgopola (Un tast d'Ucraïna)
  12. Laura Solanilla (Cuinejar)
  13. Manel Bonafacia Roger (Cuina generosa)
  14. Manu Torras Soler (Las recetas de Manu)
  15. Marina Antúnez Ferrer (Tapa't de tapes)
  16. Nani Nolla (La cuina violeta)
  17. Gisela Sanz Adell (No hi ha ous)
  18. Sílvia Soto Martí (Nuni cuinetes)
  19. Núria Cañellas Terradellas (La Núria a la cuina)
  20. Miquel Àngel Roque Bergaz (Pebrots verds)
  21. Montserrat Garcia Hernandez (Rhubarb and samphire)
  22. Sandra Marquié Sayagués (Els fogons de la Bordeta)
  23. Sussi Abel (Ara cuina)
  24. Lluís Rey i March (Tiritinyam)
  25. Gemma Biosca Soler (Food and cakes)
Les activitats reservades a aquests 25 bloguers comprenen una visita a una microcervesaria de la zona, un tomb pel mercat municipal acompanyats pel cuiner Pep Nogué, una demostració de cuina a l’aula del mercat i un dinar al restaurant del mercat, Sambucus. A la tarda es lliuraran els premis a les receptes guanyadores en cadascuna de les categories proposades: tradicional, creativa i saludable.

Si no heu estat cap dels 25 seleccionats, el Dia CUINA també compta amb vosaltres. La trobada s’emmarca en la celebració de la Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu, on trobareu un mercat de productes artesans, un mercat de cerveses artesanes, un tast de les cerveses més excepcionals, un maridatge d’embotits amb cava o la matança del porc, a més d’activitats per als més petits.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: