Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Aquest estiu, Girona aposta per l'enoturisme

Els empresaris de la demarcació impulsen activitats per a tots els públics amb el vi com a fil conductor

L'Enokayak és una de les activitats que podeu fer aquest estiu a la demarcació de Girona

L'Enokayak és una de les activitats que podeu fer aquest estiu a la demarcació de Girona

En un estiu que es presenta molt diferent al d'altres anys, diversos empresaris i cellers gironins han posat en marxa una campanya per promocionar l'enoturisme a la demarcació. Es tracta d'una iniciativa orientada al turisme català, que podrà descobrir experiències locals i autèntiques a prop de casa. 

En aquest sentit, el Club d’Enogastronomia de la Costa Brava i el Pirineu de Girona ha treballat amb els empresaris, guies, xefs, viticultors i productors del territori una oferta turística adaptada a una nova realitat fusionant, encara més, la riquesa natural i paisatgística del territori amb l’enogastronomia. 

D’aquest treball entre els diferents actors i el Patronat de Turisme Girona Costa Brava, sorgeixen noves experiències per gaudir en espais a l’aire lliure o amb distància interpersonal, activitats amb grups reduïts, privats o a domicili…i per suposat totes elles amb les mesures de protecció homologades pel Govern. Propostes que el territori ha treballat sota la premisa de l’excel·lència. 

Una aposta ferma pel turisme enogastronòmic per aquesta propera temporada d’estiu, que també es pot visualitzar a la nova web que acaba d’estrenar el Club d’Enogastronomia Costa Brava Pirineu de Girona (www.enogastronomia.costabrava.org/) que reuneix un interessant ventall d’experiències i rutes locals, sempre sostenibles amb el territori, per gaudir més que mai de la gastronomia gironina i l’enoturisme a la Ruta del Vi DO Empordà.

Aquestes són les empreses que s'han sumat a la iniciativa, amb activitats com visites guiades, tastos, activitats d'aventura, passeigs amb globus i sempre amb el vi con a fil conductor:

La Gastronòmica (www.lagastronomica.cat)
Girona Food Tours (www.gironafoodtours.com)
Cocktail Time by Gerard Ruiz (www.cocktailtime.bar)
SK Kayak (www.kayakcostabrava.com)
Globus Empordà (https://www.globusemporda.com/)
NaturalWalks (www.naturalwalks.com)
Mooma (www.mooma.cat)
Mas Marcè (www.masmarce.com)
Mas Alba (www.masalba.cat)
La Xiquella (www.laxiquella.cat)
Celler Hugas de Batlle (www.cellerhugasdebatlle.cat)
Oli de Ventalló (www.oliventallo.com)
Celler Martín Faixò (http://martinfaixo.com)
Mindfulkit (https://www.mindfulkit.com)
Bòtic (www.bo-tic.com)
Mas Marroch (www.masmarroc.com)
Els Pescadors (www.restaurantelspescadors.com)
Godard (www.godardsagaro.com)
Casamar (www.hotelcasamar.net)

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto