Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

II Dia CUINA a Manlleu

En el marc de la Festa del Porc i la Cervesa i amb activitats exclusives per a bloguers gastronòmics

showcooking dia cuina 2012

showcooking dia cuina 2012

Les ganes de compartir una estona amb els lectors i la publicació del número 150 de la revista CUINA han estat els dos motius pels quals el pròxim dissabte 21 de setembre Manlleu acollirà el II Dia CUINA. Una jornada lúdica, amb la gastronomia com a protagonista, que coincideix amb la celebració de la Festa del Porc i la Cervesa de la població osonenca, de manera que l’acció està més que garantida.

La plaça Fra Bernadí serà l’epicentre de les activitats. Des de primera hora del matí s’hi rostiran uns porcs que es podran tastar a primera hora de la tarda; l’espai s’omplirà de parades d’artesans alimentaris on poder tastar i comprar productes de proximitat; s’organitzarà una fira de cerveses artesanes; hi haurà un maridatge d’embotits i cava; es presentarà un documental sobre la matança del porc, i es programaran activitats per als més petits. Tot a disposició dels visitants i amb lliure accés per a tothom, excepte les activitats reservades als bloguers.

Com l’any passat, els autors de bitàcoles gastronòmiques tenen la possibilitat de passar un dia pensat per a ells. Només en podran gaudir els 25 finalistes del Concurs de receptes amb pernil cuit, de manera que cal que us afanyeu a enviar les vostres propostes si voleu gaudir de les iniciatives exclusives del Dia CUINA que, a més, us poden fer guanyar un àpat al restaurant Les Cols d’Olot, un curs de cuina a l’Escola Bell·Art o un lot de productes de la Ganiveteria Roca. Una visita a una microcerveseria, un tomb pel mercat municipal de Manlleu, una demostració culinària a càrrec de Pep Nogué i un dinar al restaurant Sambucus configuren la jornada dedicada als bloguers, que es clourà amb el lliurament de premis per a les receptes amb pernil cuit.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

30 gen

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 246

SOPES!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Albert Boronat Miró

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto