Troba la teva recepta

II Dia CUINA a Manlleu

En el marc de la Festa del Porc i la Cervesa i amb activitats exclusives per a bloguers gastronòmics

showcooking dia cuina 2012

showcooking dia cuina 2012

Les ganes de compartir una estona amb els lectors i la publicació del número 150 de la revista CUINA han estat els dos motius pels quals el pròxim dissabte 21 de setembre Manlleu acollirà el II Dia CUINA. Una jornada lúdica, amb la gastronomia com a protagonista, que coincideix amb la celebració de la Festa del Porc i la Cervesa de la població osonenca, de manera que l’acció està més que garantida.

La plaça Fra Bernadí serà l’epicentre de les activitats. Des de primera hora del matí s’hi rostiran uns porcs que es podran tastar a primera hora de la tarda; l’espai s’omplirà de parades d’artesans alimentaris on poder tastar i comprar productes de proximitat; s’organitzarà una fira de cerveses artesanes; hi haurà un maridatge d’embotits i cava; es presentarà un documental sobre la matança del porc, i es programaran activitats per als més petits. Tot a disposició dels visitants i amb lliure accés per a tothom, excepte les activitats reservades als bloguers.

Com l’any passat, els autors de bitàcoles gastronòmiques tenen la possibilitat de passar un dia pensat per a ells. Només en podran gaudir els 25 finalistes del Concurs de receptes amb pernil cuit, de manera que cal que us afanyeu a enviar les vostres propostes si voleu gaudir de les iniciatives exclusives del Dia CUINA que, a més, us poden fer guanyar un àpat al restaurant Les Cols d’Olot, un curs de cuina a l’Escola Bell·Art o un lot de productes de la Ganiveteria Roca. Una visita a una microcerveseria, un tomb pel mercat municipal de Manlleu, una demostració culinària a càrrec de Pep Nogué i un dinar al restaurant Sambucus configuren la jornada dedicada als bloguers, que es clourà amb el lliurament de premis per a les receptes amb pernil cuit.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto