Troba la teva recepta

Isabel Sitjes Montagut guanya la 30a edició del Concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí

Ezequiel Álvarez Barroso ha guanyat el segon premi i Josep Salvador Miret ha rebut el guardó pel millor treball de cuina

Participants del Concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí

Participants del Concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí

La cerverina Isabel Sitjes Montagut, del restaurant L'Antic Forn (Cervera), és la guanyadora del Concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí per les seves creacions gastronòmiques "Seqüència de l'ànec" i "La poma del meu tros" com a postres. El segon premi ha estat per a Ezequiel Álvarez Barroso, estudiant de l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona, amb la presentació de "Caneló d'ànec amb ceps i peres" i "Bunyol de vent farcit de poma". Finalment, Josep Salvador Miret, del restaurant Ferreruela de Lleida, ha rebut el guardó corresponent al millor treball de cuina.

L'edició d'enguany ha comptat amb la participació de14 cuiners de diversos restaurants i escoles de cuina de Lleida i ha tingut com a ingredients secrets l'ànec, per a l'elaboració del plat principal, i la pera o la poma de Lleida, per a les postres. Aquest concurs s'ha consolidat com un dels esdeveniments amb més rellevància i prestigi de la demarcació de Lleida. Una cita anual de joves xefs de la zona que, des del seu inici, pretén promoure la cuina entre els joves cuiners i potenciar la cultura gastronòmica del territori.

Per a la celebració de l'edició número 30 d'aquest concurs, s'ha organitzat la Gran Festa de la Gastonomia de Lleida, de la mà de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida i Hostaleria de Lleida. Gairebé 200 persones han tastat un sopar de tapes a càrrec de quatre societats gastronòmiques amb degustacions de diferents vins. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller 'La cucina italiana del risotto'

La cuina italiana atreu tot tipus de mirades pel seu sabor i meticulositat en cada plat. És ben conegut que...

24 mai

(R)Evolució a la cuina: la revolució líquida

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

25 mai

VII D Vins, Mostra de Vins i Caves

D Vins, la Mostra de Vins i Caves de proximitat, torna amb la 7a edició. Enguany, compten amb 35 expositors...

25 mai

III Cursa de la Cervesa

Torna la Cursa de la Cervesa, un esdeveniment organitzat per Cervesa del Montseny, una marca artesana de referència...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto