Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Isabel Sitjes Montagut guanya la 30a edició del Concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí

Ezequiel Álvarez Barroso ha guanyat el segon premi i Josep Salvador Miret ha rebut el guardó pel millor treball de cuina

Participants del Concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí

Participants del Concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí

La cerverina Isabel Sitjes Montagut, del restaurant L'Antic Forn (Cervera), és la guanyadora del Concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí per les seves creacions gastronòmiques "Seqüència de l'ànec" i "La poma del meu tros" com a postres. El segon premi ha estat per a Ezequiel Álvarez Barroso, estudiant de l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona, amb la presentació de "Caneló d'ànec amb ceps i peres" i "Bunyol de vent farcit de poma". Finalment, Josep Salvador Miret, del restaurant Ferreruela de Lleida, ha rebut el guardó corresponent al millor treball de cuina.

L'edició d'enguany ha comptat amb la participació de14 cuiners de diversos restaurants i escoles de cuina de Lleida i ha tingut com a ingredients secrets l'ànec, per a l'elaboració del plat principal, i la pera o la poma de Lleida, per a les postres. Aquest concurs s'ha consolidat com un dels esdeveniments amb més rellevància i prestigi de la demarcació de Lleida. Una cita anual de joves xefs de la zona que, des del seu inici, pretén promoure la cuina entre els joves cuiners i potenciar la cultura gastronòmica del territori.

Per a la celebració de l'edició número 30 d'aquest concurs, s'ha organitzat la Gran Festa de la Gastonomia de Lleida, de la mà de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida i Hostaleria de Lleida. Gairebé 200 persones han tastat un sopar de tapes a càrrec de quatre societats gastronòmiques amb degustacions de diferents vins. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: