Troba la teva recepta

Isabel Sitjes Montagut guanya la 30a edició del Concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí

Ezequiel Álvarez Barroso ha guanyat el segon premi i Josep Salvador Miret ha rebut el guardó pel millor treball de cuina

Participants del Concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí

Participants del Concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí

La cerverina Isabel Sitjes Montagut, del restaurant L'Antic Forn (Cervera), és la guanyadora del Concurs Joves Cuiners Àngel Moncusí per les seves creacions gastronòmiques "Seqüència de l'ànec" i "La poma del meu tros" com a postres. El segon premi ha estat per a Ezequiel Álvarez Barroso, estudiant de l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona, amb la presentació de "Caneló d'ànec amb ceps i peres" i "Bunyol de vent farcit de poma". Finalment, Josep Salvador Miret, del restaurant Ferreruela de Lleida, ha rebut el guardó corresponent al millor treball de cuina.

L'edició d'enguany ha comptat amb la participació de14 cuiners de diversos restaurants i escoles de cuina de Lleida i ha tingut com a ingredients secrets l'ànec, per a l'elaboració del plat principal, i la pera o la poma de Lleida, per a les postres. Aquest concurs s'ha consolidat com un dels esdeveniments amb més rellevància i prestigi de la demarcació de Lleida. Una cita anual de joves xefs de la zona que, des del seu inici, pretén promoure la cuina entre els joves cuiners i potenciar la cultura gastronòmica del territori.

Per a la celebració de l'edició número 30 d'aquest concurs, s'ha organitzat la Gran Festa de la Gastonomia de Lleida, de la mà de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida i Hostaleria de Lleida. Gairebé 200 persones han tastat un sopar de tapes a càrrec de quatre societats gastronòmiques amb degustacions de diferents vins. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

17 feb

Viatge gastronòmic per la Xina i el Japó Nou 2020

Els dilluns 10, 17, 24 i 2 de març es durà a terme un conjunt de tallers de cuina asiàtica. A càrrec...

17 feb

Taller 'Pop roquer i pop blanc'

El dilluns 17 de febrer, de 18.30 a 21.30 h, es farà un taller sobre el pop, un dels animals marins més...

18 feb

Taller 'Postres sense gluten i sense lactosa Nou' 2020

El dimarts 18 es realitza un taller per aprendre a fer postres sense gluten i sense lactosa. Aquest es durà...

18 feb

Taller 'Cuina vegetariana d'alta muntanya'

En aquest taller es prepararan amb Jordi Rey adaptacions vegetarianes dels plats d'alta muntanya més populars...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto