Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

L'Atelier Barcelona elabora la millor pasta de te

La pastisseria d'Eric Ortuño i Ximena Pastor l'ha batejat amb el nom de Reus

Pasta de te Reus

Pasta de te Reus

Reus és una pasta de te elaborada amb dolç de sablé d'avellana, caramel salat i xocolata Azélia Valrhona de la pastisseria L'Atelier Barcelona, que ha guanyat el premi a la millor pasta de te de l'Estat espanyol en un certamen organitzat per la revista gastronòmica Dulcypas. La pasta de te rep el nom de Reus com una manera de picar l'ullet a aquesta zona per l'ús que donen a les seves avellanes negretes. És una mescla de textures i sabors única i exquisida que aconsegueix despertar tots els sentits.

No és la primera vegada que Eric Ortuño aconsegueix aquest premi, ja que, el 2015 va ser proclamat vencedor representant la seva antiga escola d'hostaleria Hoffman. Aquesta vegada ho fa amb el seu propi projecte i al costat de la seva sòcia Ximena Pastor. Un total de 207 pastisseries i fleques de tot l'Estat competien per obtenir el guardó que les acreditaria com a guanyadores de la quarta edició del certamen, però Eric Ortuño va sorprendre el jurat amb la seva originalitat, la seva experiència i el seu entusiasme.

Una complexitat d'alta pastisseria

La creació de la pasta de te guanyadora està inspirada en el pictograma característic de L'Atelier, una figura geomètrica triangular que recorda un estel. Per aconseguir aquesta silueta, es va dur a terme un procés d'elaboració 3D, a partir del qual es va fer un motlle termoformat que va ser replicat en tots els motlles de producció. La complexitat de la seva elaboració reflecteix l'alt nivell del pastisser, que ofereix creacions innovadores i creatives, sense deixar enrere la seva essència tradicional.

 

L'Atelier Barcelona. C/ Viladomat, 140 bis. Barcelona

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: