Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

L'Atelier Barcelona elabora la millor pasta de te

La pastisseria d'Eric Ortuño i Ximena Pastor l'ha batejat amb el nom de Reus

Pasta de te Reus

Pasta de te Reus

Reus és una pasta de te elaborada amb dolç de sablé d'avellana, caramel salat i xocolata Azélia Valrhona de la pastisseria L'Atelier Barcelona, que ha guanyat el premi a la millor pasta de te de l'Estat espanyol en un certamen organitzat per la revista gastronòmica Dulcypas. La pasta de te rep el nom de Reus com una manera de picar l'ullet a aquesta zona per l'ús que donen a les seves avellanes negretes. És una mescla de textures i sabors única i exquisida que aconsegueix despertar tots els sentits.

No és la primera vegada que Eric Ortuño aconsegueix aquest premi, ja que, el 2015 va ser proclamat vencedor representant la seva antiga escola d'hostaleria Hoffman. Aquesta vegada ho fa amb el seu propi projecte i al costat de la seva sòcia Ximena Pastor. Un total de 207 pastisseries i fleques de tot l'Estat competien per obtenir el guardó que les acreditaria com a guanyadores de la quarta edició del certamen, però Eric Ortuño va sorprendre el jurat amb la seva originalitat, la seva experiència i el seu entusiasme.

Una complexitat d'alta pastisseria

La creació de la pasta de te guanyadora està inspirada en el pictograma característic de L'Atelier, una figura geomètrica triangular que recorda un estel. Per aconseguir aquesta silueta, es va dur a terme un procés d'elaboració 3D, a partir del qual es va fer un motlle termoformat que va ser replicat en tots els motlles de producció. La complexitat de la seva elaboració reflecteix l'alt nivell del pastisser, que ofereix creacions innovadores i creatives, sense deixar enrere la seva essència tradicional.

 

L'Atelier Barcelona. C/ Viladomat, 140 bis. Barcelona

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

26 set

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

27 set

Tastos al celler Albet i Noya

Els diumenges d’agost i setembre, el celler ofereix Tastos Varietals on cada dia es tractarà una...

30 set

Tallers gastronòmics de tardor al CC Sagrada Família

La temporada de tardor dels tallers del Centre Cívic Sagrada Família, de Barcelona, arriba carregada...

18 set - 04 oct

11a Mostra de Cuina Menorquina

Fins al 4 d'octubre, una vintena de restaurants de Menorca participen en la Mostra de Cuina Menorquina 2020....

Portada Cuina 243

PANS FÀCILS PER FER A CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Pere Venturós

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto