Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La revista 'Argo' torna a navegar

La publicació del Museu Marítim de Barcelona enceta una nova etapa

Article del número de juny de la revista 'Argo'

Article del número de juny de la revista 'Argo'

La revista 'Argo', editada pel Museu Marítim de Barcelona (MMB) i desenvolupada per Som Sàpiens Publicacions, enceta la seva segona etapa totalment renovada i amb nous continguts, però amb els mateixos objectius: articular el territori en l’àmbit dels museus, del patrimoni i del món associatiu al voltant de la cultura marítima.

En aquesta nova etapa, 'Argo' vol esdevenir una eina de referència i de prestigi per a l’MMB i convertir-se, alhora, en una plataforma de comunicació divulgativa tant per als afeccionats com per als professionals i erudits de la cultura i el patrimoni marítim. La revista vol ser també portaveu de les diferents xarxes i associacions on l’MMB és present i, fonamentalment, de la seva pròpia xarxa, la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana. 

L’acte de presentació del primer número tindrà lloc avui, dijous 28 de juny, a les 19 h, a l’auditori del Museu Marítim de Barcelona. L’acte comptarà amb la presència de Roger Marcet, director del Museu Marítim de Barcelona, i Jordi Creus, director general de Som Sàpiens Publicacions i president del Grup Som. 

'Argo' té periodicitat semestral i consta de 80 pàgines a tot color. Podeu aconseguir-la a quiosc a un preu de 8 € o subscriure-us-hi i rebre dos números l'any per 12 €.

portadaArgo

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: