Troba la teva recepta

La revista 'Argo' torna a navegar

La publicació del Museu Marítim de Barcelona enceta una nova etapa

Article del número de juny de la revista 'Argo'

Article del número de juny de la revista 'Argo'

La revista 'Argo', editada pel Museu Marítim de Barcelona (MMB) i desenvolupada per Som Sàpiens Publicacions, enceta la seva segona etapa totalment renovada i amb nous continguts, però amb els mateixos objectius: articular el territori en l’àmbit dels museus, del patrimoni i del món associatiu al voltant de la cultura marítima.

En aquesta nova etapa, 'Argo' vol esdevenir una eina de referència i de prestigi per a l’MMB i convertir-se, alhora, en una plataforma de comunicació divulgativa tant per als afeccionats com per als professionals i erudits de la cultura i el patrimoni marítim. La revista vol ser també portaveu de les diferents xarxes i associacions on l’MMB és present i, fonamentalment, de la seva pròpia xarxa, la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana. 

L’acte de presentació del primer número tindrà lloc avui, dijous 28 de juny, a les 19 h, a l’auditori del Museu Marítim de Barcelona. L’acte comptarà amb la presència de Roger Marcet, director del Museu Marítim de Barcelona, i Jordi Creus, director general de Som Sàpiens Publicacions i president del Grup Som. 

'Argo' té periodicitat semestral i consta de 80 pàgines a tot color. Podeu aconseguir-la a quiosc a un preu de 8 € o subscriure-us-hi i rebre dos números l'any per 12 €.

portadaArgo

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 ago

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

23 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

24 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto