Troba la teva recepta

La revista 'Argo' torna a navegar

La publicació del Museu Marítim de Barcelona enceta una nova etapa

Article del número de juny de la revista 'Argo'

Article del número de juny de la revista 'Argo'

La revista 'Argo', editada pel Museu Marítim de Barcelona (MMB) i desenvolupada per Som Sàpiens Publicacions, enceta la seva segona etapa totalment renovada i amb nous continguts, però amb els mateixos objectius: articular el territori en l’àmbit dels museus, del patrimoni i del món associatiu al voltant de la cultura marítima.

En aquesta nova etapa, 'Argo' vol esdevenir una eina de referència i de prestigi per a l’MMB i convertir-se, alhora, en una plataforma de comunicació divulgativa tant per als afeccionats com per als professionals i erudits de la cultura i el patrimoni marítim. La revista vol ser també portaveu de les diferents xarxes i associacions on l’MMB és present i, fonamentalment, de la seva pròpia xarxa, la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana. 

L’acte de presentació del primer número tindrà lloc avui, dijous 28 de juny, a les 19 h, a l’auditori del Museu Marítim de Barcelona. L’acte comptarà amb la presència de Roger Marcet, director del Museu Marítim de Barcelona, i Jordi Creus, director general de Som Sàpiens Publicacions i president del Grup Som. 

'Argo' té periodicitat semestral i consta de 80 pàgines a tot color. Podeu aconseguir-la a quiosc a un preu de 8 € o subscriure-us-hi i rebre dos números l'any per 12 €.

portadaArgo

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

19-21 gen

Festa de Sant Sebastià 2020

La festa de Sant Sebastià és una tradició molt arrelada al Pont de Suert. Els bons àpats protagonitzen...

22 gen

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

24 gen

Taller Aprenem a fer seitan Nou 2020

El 24 i el 31 de gener, de 20.15 a 21.45 h, es fa un taller per aprendre a elaborar seitan al Centre Cívic...

25 gen

Gran Festa de la Calçotada 2020

Valls celebra el diumenge 26 de gener la 39ª festa popular al voltant del calçot, coincidint amb l’epicentre...

Portada 235

SUPER SANS! TRUCS PER ESTRENAR BÉ EL 2020

  • Formatges singulars
  • L'alè de la Mediterrània en un bistrot d'Esparreguera

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto