Troba la teva recepta

La revista 'Argo' torna a navegar

La publicació del Museu Marítim de Barcelona enceta una nova etapa

Article del número de juny de la revista 'Argo'

Article del número de juny de la revista 'Argo'

La revista 'Argo', editada pel Museu Marítim de Barcelona (MMB) i desenvolupada per Som Sàpiens Publicacions, enceta la seva segona etapa totalment renovada i amb nous continguts, però amb els mateixos objectius: articular el territori en l’àmbit dels museus, del patrimoni i del món associatiu al voltant de la cultura marítima.

En aquesta nova etapa, 'Argo' vol esdevenir una eina de referència i de prestigi per a l’MMB i convertir-se, alhora, en una plataforma de comunicació divulgativa tant per als afeccionats com per als professionals i erudits de la cultura i el patrimoni marítim. La revista vol ser també portaveu de les diferents xarxes i associacions on l’MMB és present i, fonamentalment, de la seva pròpia xarxa, la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana. 

L’acte de presentació del primer número tindrà lloc avui, dijous 28 de juny, a les 19 h, a l’auditori del Museu Marítim de Barcelona. L’acte comptarà amb la presència de Roger Marcet, director del Museu Marítim de Barcelona, i Jordi Creus, director general de Som Sàpiens Publicacions i president del Grup Som. 

'Argo' té periodicitat semestral i consta de 80 pàgines a tot color. Podeu aconseguir-la a quiosc a un preu de 8 € o subscriure-us-hi i rebre dos números l'any per 12 €.

portadaArgo

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 feb

Taller de postres amb te matxa

És difícil resistir-se a les postres, i més quan aquestes estan fetes amb un aliment amb tantes...

19 feb

Taller de risottos vegans

L’essència d’un risotto és el seu caràcter cremós que s’aconsegueix utilitzant...

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

11-24 feb

Jornades Gastronòmiques de la Galera de Cambrils 2019

Aquest febrer, Cambrils dóna el tret de sortida a un calendari ple d’activitats gastronòmiques...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto