Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La Mercè tindrà postres pròpies

Antonio Bachour, Jordi Vilà i Olivier Fernández, juntament amb PACE Gastro, proposen la creació d'una recepta dolça per a les festes de Barcelona

Vila, Bachour i Fernández

Vila, Bachour i Fernández

Durant les festes de la Mercè del 2021, Jordi Vilà va cuinar un sopar de Festa Major per a Antonio Bachour, un dels millors pastissers del món, i, quan va arribar el moment de les postres, Bachour va preguntar: com pot ser que Barcelona no tingui unes postres típiques de la Mercè?

Vilà, Bachour i Olivier Fernández –xocolater de l'Escola de Pastisseria del Gremi de Pastissers de Barcelona– han posat fil a l'agulla per posar-hi solució i han anunciat que regalaran a Barcelona les postres que mereixen les seves festes, donant als ciutadans i a les pastisseries un dolç emblemàtic amb el qual es podrà celebrar la Festa Major de la ciutat. Seran unes postres per i per a la ciutat, de manera que totes les pastisseries podran adherir-se a la tradició i vendre-les, igual que tots els restaurants que vulguin fer una picada d'ullet a Barcelona les podran oferir a la seva carta.

21412138

Productes de temporada

Els productes de proximitat i de temporada –com les figues, la mel o les ametlles– seran els protagonistes de les postres i, de fet, la intenció és convocar un concurs perquè Barcelona presenti la millor interpretació de les seves postres cada any.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: