Troba la teva recepta

Quina és la cervesa que volen els barcelonins?

Moritz ha creat la cervesa BaPA a partir dels resultats d'un estudi sobre els gustos dels habitants de Barcelona

Una ampolla de Moritz BaPA

Una ampolla de Moritz BaPA

La vinculació de Moritz amb Barcelona s'estreny encara més amb el llançament d'una cervesa pensada pels i per als barcelonins. A partir de la pregunta de quina és la cervesa que volen els ciutadans de la capital catalana, Moritz va posar en marxa un estudi per descobrir la cervesa ideal, i el resultat ha estat la Moritz BaPA, la primera cervesa col·laborativa de Barcelona.

Pale Ale

La Moritz BaPA (Barcelona Pale Ale) és una cervesa d'alta fermentació que conté malta d'ordi i de blat i civada. És sedosa i equilibrada en boca, molt aromàtica gràcies als llúpols i a un llevat amb un perfil molt afruitat. De fet, combina 5 llúpols, cadascun dels quals prové d'un continent, emfatitzant el valor cosmopolita de Barcelona.

400 consumidors

Per realitzar l’estudi que ha donat lloc a la creació d'aquesta cervesa s’han entrevistat 400 consumidors d’entre 18 i 65 anys, 60% homes i un 40% dones, de la ciutat de Barcelona. D’entre les preguntes que se'ls van plantejar, cal destacar les preferències en color, aroma o moment ideal per prendre una cervesa, i quins valors s’associen més a Barcelona.

A partir dels resultats obtinguts en l’enquesta, Albert Viaplana i Germán Melgarejo, mestres cervesers de la Fàbrica Moritz Barcelona, han elaborat la Moritz BaPA (Barcelona Pale Ale), una cervesa fresca, moderna i cosmopolita, amb una amargor present però ben equilibrada, de cos sedós i lleuger i aroma afruitada, amb fruites tropicals i fruita blanca.

On la podreu tastar?

Si teniu ganes de degustar el resultat i enamorar-vos de la Moritz BaPA, que forma part del projecte Moritz Beer Lab, només cal que us acosteu a la Fàbrica Moritz de Barcelona o al Bar Velódromo, al carrer de Muntaner de la ciutat Comtal, i podreu descobrir com Moritz ha convertit en cervesa els gustos dels barcelonins.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17-19 mai

XI Festa del Mercat a la Plaça d'Amposta

Torna la Festa del Mercat a la Plaça de l'Amposta, un esdeveniment per viatjar a temps passats i per recòrrer...

17-19 mai

EmpuriaTast 2019

Un any més, torna una nova edició de EmpuriaTast, la fira gastronòmica del municipi que obre la...

18-19 mai

V Barcelona Vadevermut

Torna el festival per conèixer en profunditat una de les tradicions més arrelades de la gastronomia d'aquest...

03-19 mai

Jornades dels Fideus Rossos a Cambrils

Una de les receptes marineres més bones que es poden tastar a Cambrils és la delsfideus rossos, que s’han...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto