La vinculació de Moritz amb Barcelona s'estreny encara més amb el llançament d'una cervesa pensada pels i per als barcelonins. A partir de la pregunta de quina és la cervesa que volen els ciutadans de la capital catalana, Moritz va posar en marxa un estudi per descobrir la cervesa ideal, i el resultat ha estat la Moritz BaPA, la primera cervesa col·laborativa de Barcelona.
Pale Ale
La Moritz BaPA (Barcelona Pale Ale) és una cervesa d'alta fermentació que conté malta d'ordi i de blat i civada. És sedosa i equilibrada en boca, molt aromàtica gràcies als llúpols i a un llevat amb un perfil molt afruitat. De fet, combina 5 llúpols, cadascun dels quals prové d'un continent, emfatitzant el valor cosmopolita de Barcelona.
400 consumidors
Per realitzar l’estudi que ha donat lloc a la creació d'aquesta cervesa s’han entrevistat 400 consumidors d’entre 18 i 65 anys, 60% homes i un 40% dones, de la ciutat de Barcelona. D’entre les preguntes que se'ls van plantejar, cal destacar les preferències en color, aroma o moment ideal per prendre una cervesa, i quins valors s’associen més a Barcelona.
A partir dels resultats obtinguts en l’enquesta, Albert Viaplana i Germán Melgarejo, mestres cervesers de la Fàbrica Moritz Barcelona, han elaborat la Moritz BaPA (Barcelona Pale Ale), una cervesa fresca, moderna i cosmopolita, amb una amargor present però ben equilibrada, de cos sedós i lleuger i aroma afruitada, amb fruites tropicals i fruita blanca.
On la podreu tastar?
Si teniu ganes de degustar el resultat i enamorar-vos de la Moritz BaPA, que forma part del projecte Moritz Beer Lab, només cal que us acosteu a la Fàbrica Moritz de Barcelona o al Bar Velódromo, al carrer de Muntaner de la ciutat Comtal, i podreu descobrir com Moritz ha convertit en cervesa els gustos dels barcelonins.