Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Quina és la cervesa que volen els barcelonins?

Moritz ha creat la cervesa BaPA a partir dels resultats d'un estudi sobre els gustos dels habitants de Barcelona

Una ampolla de Moritz BaPA

Una ampolla de Moritz BaPA

La vinculació de Moritz amb Barcelona s'estreny encara més amb el llançament d'una cervesa pensada pels i per als barcelonins. A partir de la pregunta de quina és la cervesa que volen els ciutadans de la capital catalana, Moritz va posar en marxa un estudi per descobrir la cervesa ideal, i el resultat ha estat la Moritz BaPA, la primera cervesa col·laborativa de Barcelona.

Pale Ale

La Moritz BaPA (Barcelona Pale Ale) és una cervesa d'alta fermentació que conté malta d'ordi i de blat i civada. És sedosa i equilibrada en boca, molt aromàtica gràcies als llúpols i a un llevat amb un perfil molt afruitat. De fet, combina 5 llúpols, cadascun dels quals prové d'un continent, emfatitzant el valor cosmopolita de Barcelona.

400 consumidors

Per realitzar l’estudi que ha donat lloc a la creació d'aquesta cervesa s’han entrevistat 400 consumidors d’entre 18 i 65 anys, 60% homes i un 40% dones, de la ciutat de Barcelona. D’entre les preguntes que se'ls van plantejar, cal destacar les preferències en color, aroma o moment ideal per prendre una cervesa, i quins valors s’associen més a Barcelona.

A partir dels resultats obtinguts en l’enquesta, Albert Viaplana i Germán Melgarejo, mestres cervesers de la Fàbrica Moritz Barcelona, han elaborat la Moritz BaPA (Barcelona Pale Ale), una cervesa fresca, moderna i cosmopolita, amb una amargor present però ben equilibrada, de cos sedós i lleuger i aroma afruitada, amb fruites tropicals i fruita blanca.

On la podreu tastar?

Si teniu ganes de degustar el resultat i enamorar-vos de la Moritz BaPA, que forma part del projecte Moritz Beer Lab, només cal que us acosteu a la Fàbrica Moritz de Barcelona o al Bar Velódromo, al carrer de Muntaner de la ciutat Comtal, i podreu descobrir com Moritz ha convertit en cervesa els gustos dels barcelonins.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

18 jun

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto