Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Quina és la cervesa que volen els barcelonins?

Moritz ha creat la cervesa BaPA a partir dels resultats d'un estudi sobre els gustos dels habitants de Barcelona

Una ampolla de Moritz BaPA

Una ampolla de Moritz BaPA

La vinculació de Moritz amb Barcelona s'estreny encara més amb el llançament d'una cervesa pensada pels i per als barcelonins. A partir de la pregunta de quina és la cervesa que volen els ciutadans de la capital catalana, Moritz va posar en marxa un estudi per descobrir la cervesa ideal, i el resultat ha estat la Moritz BaPA, la primera cervesa col·laborativa de Barcelona.

Pale Ale

La Moritz BaPA (Barcelona Pale Ale) és una cervesa d'alta fermentació que conté malta d'ordi i de blat i civada. És sedosa i equilibrada en boca, molt aromàtica gràcies als llúpols i a un llevat amb un perfil molt afruitat. De fet, combina 5 llúpols, cadascun dels quals prové d'un continent, emfatitzant el valor cosmopolita de Barcelona.

400 consumidors

Per realitzar l’estudi que ha donat lloc a la creació d'aquesta cervesa s’han entrevistat 400 consumidors d’entre 18 i 65 anys, 60% homes i un 40% dones, de la ciutat de Barcelona. D’entre les preguntes que se'ls van plantejar, cal destacar les preferències en color, aroma o moment ideal per prendre una cervesa, i quins valors s’associen més a Barcelona.

A partir dels resultats obtinguts en l’enquesta, Albert Viaplana i Germán Melgarejo, mestres cervesers de la Fàbrica Moritz Barcelona, han elaborat la Moritz BaPA (Barcelona Pale Ale), una cervesa fresca, moderna i cosmopolita, amb una amargor present però ben equilibrada, de cos sedós i lleuger i aroma afruitada, amb fruites tropicals i fruita blanca.

On la podreu tastar?

Si teniu ganes de degustar el resultat i enamorar-vos de la Moritz BaPA, que forma part del projecte Moritz Beer Lab, només cal que us acosteu a la Fàbrica Moritz de Barcelona o al Bar Velódromo, al carrer de Muntaner de la ciutat Comtal, i podreu descobrir com Moritz ha convertit en cervesa els gustos dels barcelonins.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: