Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Receptes inèdites especials per a barbacoes

'La Biblia Weber' ofereix, a més, consells i tècniques per cuinar sobre les brases

La Biblia Weber de la barbacoa

La Biblia Weber de la barbacoa

De cara a l’estiu són molts els que treuen la pols de la barbacoa i esperen el cap de setmana per cuinar carn o verdures a la brasa. Si us sentiu identificats amb el que acabem de dir, aquest any podreu innovar i deixar tothom bocabadat cuinant a la barbacoa plats com pop a la gallega, paella o, fins i tot, un pastís de xocolata.

Aquestes són algunes de les elaboracions que trobareu a la recentment editada ‘La Biblia Weber de la barbacoa’, un llibre que recull tots els coneixements indispensables del món de la cuina a la brasa. En total, 320 pàgines que inclouen receptes senzilles i ràpides, plats gourmet, consells i tècniques per cuinar i una guia sobre la utilització i el manteniment de la barbacoa.

Una presentació amb ‘showcooking’
El llibre es va presentar a la terrassa Alaire de l’Hotel Condes de Barcelona amb un ‘showcooking’ que va comptar amb la presència dels xefs Ricardo Sanz –del Restaurant Kabuki de Madrid–, Alex Suñé –Restaurant Mil921 de Barcelona–, Oriol Ivern –Restaurant Hisop de Barcelona-, Adelf Morales –Restaurant Topik de Barcelona–, Sergio Cócera –Restaurant CBC de Castelldefels–, i Carlos Fernández, xef de l’Hotel Condes.

Cadascun d’ells va elaborar dues receptes, una de pròpia i una del llibre. Els xefs van presentar tapes creatives com els ‘niguiris’ d’albergínia amb gambes de Palamós, ostres a la brasa amb sake i salsa ponzu o garrí negre farcit al dim sum.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

13 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto