Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Xerrades, tallers i degustacions a la Fira Àpat 2021, a Tarragona

La Fira Professional de l'Alimentació i la Gastromia Catalana vol revitalitzar l'alimentació, la gastronomia i el turisme

Tarragona / GettyImages

Tarragona / GettyImages

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona acull el cap de setmana de l'11 al 13 de juny la Fira Àpat 2021, un esdeveniment que té com a objectiu principal impulsar els sectors més afectats per la covid-19: l'alimentació, la gastronomia i el turisme. Això no seria possible sense la presència de la ciutadania a la Fira, per a la qual s'ha preparat un espai més informal on es podrà gaudir de diferents 'food-trucks', degustacions i música.


Xerrades i tallers gastronòmics
A la Fira Professional de l'Alimentació i la Gastronomia Catalana de Proximitat i Sostenibilitat trobareu expositors i activitats amb xerrades, tallers de cuina i classes magistrals impartides per professionals del sector gastronòmic. A més, es podran fer diferents maridatges i altres activitats, entre les quals destaca la presentació de la primera cervesa d'oliva verda del món. El xef David Solé, padrí de la Fira, serà un dels principals ponents de les xerrades per tal d'acostar la gastronomia catalana al públic en general.
L'accés a l'esdeveniment és gratuït, sempre que les entrades s'obtinguin de manera anticipada a la pàgina web de la Fira Àpat. No obstant això, si es compren a la taquilla durant els dies en què se celebra la fira, tindran un cost de 5 €.


Premis ÀPAT 21 Barcelona
La gran novetat d'aquest any és la celebració dels premis ÀPAT 21, que, a diferència de la fira, se celebraran a la Ciutat Comtal entre el 16 i el 18 d'octubre. Diferents productors seran premiats en les respectives categories per tal de presentar els millors productes d'alimentació de proximitat de Catalunya. El jurat estarà format per professionals de l'alimentació catalana de proximitat.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

Aquesta setmana

26 jun

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 250

DESCOBRIM ELS 20 XEFS DE LA CUINA CATALANA QUE VE

  • Tendències
  • Carme Ruscalleda i Raül Balam

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto