Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

El 10è Temps de Vi arriba en un format més íntim

La mostra se celebra el cap de setmana del 12 al 13 de juny a l'Espai Far de Vilanova i la Geltrú

Temps de Vi

Temps de Vi

El cap de setmana del 12 i 13 de juny arriba la desena edició de la mostra vilanovina Temps de Vi. I ho fa plena de novetats tant pel que fa al format com a les activitats o la ubicació: enguany se celebrarà a l’Espai Far de Vilanova i la Geltrú per unir-se així a la celebració de l’Any Roig Toqués. Quant al format, i per tal d’adequar-se als protocols de seguretat sanitària, el recinte estarà organitzat en taules tancades per a grups de dos, quatre o sis persones, que es comercialitzen en un paquet inicial que inclou una copa i quatre tiquets de consumicions per a cada un dels membres de la taula, a més de bosses de Patates Piqué, col·laboradors habituals de la mostra. La mostra obrirà les portes en dos horaris: de 12 a 15 h i de 18 a 22 h. Els cellers disposaran de bótes individuals per presentar els seus vins, i també hi haurà alguns estands que oferiran propostes gastronòmiques, com ara embotits, formatges o patates. A més, en cada una de les franges horàries hi haurà una actuació musical en directe, un altre dels trets distintius de Temps de Vi.

Tastos i maridatges al Museu Romàntic Can Papiol

Més enllà de la mostra a l’Espai Far, Temps de Vi organitza també diversos tastos i maridatges al llarg del cap de setmana, com els que tindran lloc dissabte 12 al Museu Romàntic Can Papiol, on se celebraran fins a quatre actes en diferents horaris de matí i tarda. El primer dels actes serà a les 11 h, i consistirà en un maridatge de brioixeria i vins amb Jordi Morera, guardonat com a millor forner del món l’any 2017. A les 13 h arribarà el moment del diàleg, amb una taula rodona que, sota el lema ‘Somnis’, reunirà destacats membres del sector que explicaran els seus projectes més personals, com ara Agustí Torelló i el seu celler Companyia Vitícola Sileo, a la DO Montsant. Ja de cara a la tarda, a les 18 h hi haurà una altra taula rodona, ‘El valor del massís del Garraf’, i a les 19 h un maridatge musical en col·laboració amb el Festival Internacional de Música Popular Tradicional (FIMPT) de Vilanova, que celebra enguany el seu 40è aniversari.

Aquests actes, a més, es podran seguir des de casa a través del canal de YouTube de Temps de Vi. D’aquesta manera, i seguint la línia de l’edició de l’any passat, l’organització vol continuar estant a prop de tots aquells que no hi puguin ser presents durant el cap de setmana de la mostra.

Tast de vins de la DO Penedès

Diumenge, a les 18 h, tindrà lloc a la seu de Temps de Vi un acte amb vins de la DO Penedès dins el marc de la mostra. Sota el lema ‘Qui diu que el Penedès és només de blancs? Els grans vins negres del Penedès’, els assistents podran gaudir d’un tast guiat de quatre referències d’aquesta denominació d’origen: Finca Viladellops Negre, del celler Finca Viladellops; Gran Caus Negre, de Can Ràfols dels Caus; Avgvstvs Microvinificació Ull de Llebre, de Cellers Avgvstvs Forvm, i Puig-Batet Joan Puig Coll, del celler Puig Batet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: