Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

3 i 4 de juny: Fira ViBa del patrimoni vinícola del Bages

La fira programa 14 visites en diferents indrets del patrimoni vinícola de la comarca

Tines dels Manxons Callús - Carles Fortuny

Tines dels Manxons Callús - Carles Fortuny

La Fira ViBa repeteix enguany les visites al patrimoni vinícola del Bages amb 14 propostes diferents que es podran fer el cap de setmana del 3 i 4 de juny al matí. Es tracta de visites de temàtica diversa a nou municipis de la comarca, que permetran conèixer espais que habitualment no estan oberts al públic i també fer activitats especials vinculades al passat vinícola de la comarca.

Entre les activitats que es podran fer n’hi ha que ja s’han convertit en habituals, com la visita als cups excavats a la pedra de l’edat mitjana de Navàs, que porta per nom ‘Les pedres que parlen al Pla de Sant Pere de Cigales’, l’itinerari guiat pels Comtals i la Serra de Monlleó de l’Anella Verda de Manresa o la visita als trulls vinícoles de Fonollosa de l’època medieval.

Una experiència enoturística completa

Les visites de patrimoni complementaran els actes centrals de la Fira ViBa, que se celebraran al Pati del Casino de Manresa. La tarda de dissabte i tot el diumenge hi haurà mostra de vins dels cellers DO Pla de Bages, música en directe, ‘food trucks’, activitats infantils i, com a novetat, productors agroalimentaris del Rebost del Bages i la Xarxa de Productes de la Terra, que oferiran tapes perfectes per maridar els vins, i els membres de la Taula de l’Oli del Bages, que donaran a conèixer els seus olis d’una excel·lentíssima qualitat.

D’aquesta manera, els visitants que vinguin al Bages aquell cap de setmana podran viure una experiència enoturística completa tot gaudint d’una gran oferta de propostes variades relacionades amb la cultura de vi i allotjar-se i menjar als establiments de la Ruta del Vi DO Pla de Bages. 

Les places per a totes les visites són limitades, de manera que cal reservar amb antelació. Es pot veure el programa complet i fer reserves al següent enllaç.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: