Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

3 receptes imprescindibles del CUINA d'estiu

Les propostes que no us podeu perdre de la revista d'aquest mes

POL MARTÍN DE HARO

06/07/2021

Com cada mes, us hem fet una tria de les receptes més interessants de la nostra revista, on trobareu des de broquetes fins a arrossos, postres i plats diversos amb carbassó i coco que faran que tingueu més ganes que mai de posar-vos a cuinar. Ja ho sabeu, aquest estiu, a cuinar!

01 Aperitius de meló

Aperitius de meló Anna Garcia Frigola

Aperitius de meló

Unes broquetes de fruita refrescants que us serviran com a entrant saborós i molt saludable. Feu-les de meló, de la varietat Charentais, i raïm. Les podeu combinar amb pernil salat, brots de menta i avellanes, tant crues com en una farina especial per arrebossar el meló. Procureu que els tres tipus de broqueta es puguin menjar d'una mossada, així els sabors aniran junts. Naturalment, altres presentacions i combinacions són possibles, i permeten mostrar la vostra habilitat i imaginació.

02 Carbassons farcits de carn i arròs

Carbassons farcits de carn i arròs Becky Lawton

Carbassons farcits de carn i arròs amb crema 'avgolemono'

Hi ha verdures i hortalisses de temporada, com l'albergínia o el carbassó, que també podeu fer servir com a recipient per a farcits de carn, peix o altres verdures. En aquesta ocasió, us recomanem que ho feu amb la polpa del mateix carbassó, pastanaga i carn picada amb herbes aromàtiques. A més, hi afegireu un arròs bullit amb textura similar al risotto, ben cremós, i acompanyat de la salsa 'avgolemono', que es fa servir en guisats a països com Grècia o Turquia i s'elabora amb farina, oli, aigua, llimona, ou i el brou del carbassó.

 

03 Arròs de coco 'titoté'

Arròs de coco 'titoté'

Arròs de coco 'titoté' amb espècies, panses i ametlles

Un arròs poc habitual a casa nostra que segueix l'estil de la gastronomia més tropical. L'haureu de preparar amb llet de coco, que impregnarà de sabor i aroma la ceba sofregida i l'arròs, que s'acompanyarà d'un toc dolç amb caramel, panses, llorer i sucre. Podeu servir-lo com a primer plat o com a acompanyament per a un peix fregit, un pit de pollastre a la planxa o xai a la brasa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada 251

AQUEST ESTIU, MENJA'T EL COCO!

  • Tot el que us cal per ser 'foodies' de debò
  • Kenya Nakamura i Anna Perayre

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto