Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

4 receptes per renovar els tàpers

DAVID CABALLERO

15/03/2023

La rutina sovint ens fa anar de bòlit a l'hora de menjar, i portar un tàper a la feina ha passat de ser una cosa esporàdica a esdevenir una realitat diària per a molts. I quan pensem en un dinar de tàper ens sol venir al cap alguna cosa senzilla i avorrida, que de tant repetir-la al llarg de la setmana acaba per fer-nos passar les ganes d'innovar. Avui, però, us portem un seguit d'idees tan enginyoses com saludables per renovar els vostres tàpers, amb el xef David Caballero. Quatre alternatives a l'arròs bullit o els filets a la planxa, amb diferents combinacions de peix, llegums o verdura i, a més, a un preu econòmic.

01 Pot d'amanida de llenties, pollastre, poma i formatge

Pot d'amanida de llenties, pollastre, poma i formatge

Pot d'amanida de llenties, pollastre, poma i formatge

La primera proposta és un plat refrescant on les llenties són les protagonistes. Un plat de llegums, tan bo com saludable i que a més podem dur en un tàper petit, un pot de vidre o de plàstic lleuger i fàcil de portar. Una recepta completa que, a més dels llegums, porta carn, formatge i fruita.

02 Hamburguesa de soja verda i bolets

Hamburguesa de soja verda i bolets

Hamburguesa de soja verda i bolets

Una proposta vegana, sense gluten i sense lactosa, apta per a tots els gustos i que podem acompanyar amb una bona amanida. Les hamburgueses de soja verda i bolets són saboroses i fàcils de fer, a més de saludables i molt innovadores. Una recepta que podem seguir segons ens l'explica David Caballero, però que també podem personalitzar una mica al nostre gust.

03 Pollastre al curri groc amb arròs i bròquil

Pollastre al curri groc amb arròs i bròquil

Pollastre al curri groc amb arròs i bròquil

La següent proposta és una fusió de cuina índia amb tocs mediterranis, una recepta molt completa que podem dur en un tàper per poder dinar com si fóssim a casa. El pollastre al curri i l'arròs ens donen la contundència d'un bon àpat, i el bròquil ens l'acompanya i ens l'equilibra, aportant-hi un punt més saludable que fa la recepta encara més atractiva.

04 Salmó en escabetx cítric amb carbassa i blat tendre

Salmó en escabetx cítric amb carbassa i blat tendre

Salmó en escabetx cítric amb carbassa i blat tendre

L'última recepta canvia els llegums i la carn per una combinació de peix, arròs i carbassa. Una recepta completa i que podem preparar d'una manera innovadora, cuinant el salmó amb els cítrics i barrejant-hi l'arròs i els sabors de les verdures que vulguem fer servir per acompanyar-ho. Una última proposta diferent, però igual de bona, saludable i econòmica.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto