Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Caves Rovellats aposta per la sostenibilitat i l’enoturisme

El celler de Sant Martí Sarroca ha engegat un pla estratègic amb l’objectiu de convertir-se en una referència del sector del cava

Rovellats, un nou rumb amb mirada ecològica i sostenible

Rovellats, un nou rumb amb mirada ecològica i sostenible

Sota la direcció de Josep Cardona, membre de la tercera generació de la família fundadora de Rovellats, el celler de Sant Martí Sarroca ha engegat un pla estratègic amb l’objectiu de convertir-se en un dels cellers de referència del sector del cava, amb una aposta clara per la sostenibilitat i l'enoturisme. Per fer-ho, ha reestructurat part de la gestió comercial, ha renovat uns quants productes i ha creat nous serveis d’enoturisme amb un equip totalment renovat. Aquest canvi també s’ha efectuat en el procés d’elaboració, ja que unes 50 hectàrees de vinyes propietat de Rovellats s’han reconvertit a ecològiques. Aquest fet permetrà ser més respectuosos amb el medi ambient i obtenir uns vins més saludables.

Sensibilitat per la terra, per les persones i pel territori

Rovellats és una empresa socialment responsable, compromesa i sostenible. Per mitjà de diverses accions i inversions dins el celler, ha disminuït el seu impacte ambiental i col·labora en diversos programes socials i solidaris. N'és un exemple la disminució del consum d’aigua, l’ús de materials reutilitzables o reciclables i l’ús d’energia verda. A més, Rovellats participa en diversos programes de reinserció social i en accions solidàries, com el Festival MusicVeu que organitza Pinnae en benefici d’entitats socials del Penedès.

Aposta per l'enoturisme

Rovellats també presenta nous paquets enoturístics dirigits a totes les edats. Algunes d’aquestes activitats són fixes i es poden reservar durant tot l’any, com ara les visites comentades amb tast de producte, els esmorzars a la vinya, les rutes amb bicicleta o el servei de CavaBar. Així mateix, es programen activitats d'una manera puntual, com els ‘Rovellats Vinyls by John Jacobsen’, un acte destinat a públic jove que ofereix un maridatge perfecte entre la música d’una sessió de discjòquei i els vins i caves Rovellats. També s’han organitzat sessions de ioga, concerts, narracions de contes per a adults, tallers infantils o cuina en directe.

D’altra banda, Rovellats forma part dels cellers de La Carretera del Vi, una experiència enoturística de 13 cellers promocionats sota una sola marca. Un format reeixit i en el qual Rovellats creu com a eina d’enoturisme.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 255

REVOLUCIONEM EL NADAL!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto